Két 7 hüvelykes ASUS táblagép debütál a CES-en?

Farkas Norman - 2012. január 3.

A legfrissebb információk szerint a tajvani gyártó két darab 7 hüvelykes érintőképernyővel szerelt tablettel készül előrukkolni a január 10-én kezdődő CES 2012 rendezvényen. Az Asus Transformer Prime 7 colos változatára és az Eee Pad Memo frissített kiadására számíthatunk.

A Notebook Italia forrásai szerint Las Vegasban a tavaly bejelentett Eee Pad Memo új kiadása mellett lesz szerencsénk megismerni az első quad-core processzorral szerelt Asus Eee Pad Transformer Prime visszafogott, 7 hüvelykes verzióját is. Egy kép is elő került a két jövevénnyel kapcsolatban, de az mostanáig nem tisztázott, hogy melyik készüléket láthatjuk a fotón.

A kütyük specifikációjáról nincsenek konkrét információk, de valószínűsíthető, hogy mindketten Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, 7 hüvelyk átmérőjű, 1280 x 800 pixel felbontású, kapacitív érintőképernyővel, 3G és WLAN támogatással, valamint 1,2GHz órajelű, kétmagos processzorral érkeznek.

Hamarosan lehull a lepel a tabletekről, addig nem nagyon tehetünk mást, mint várakozni és elmerülni a feltételezések tengerében.

Szerinted az Eee Pad Memo, vagy a Transformer Prime kistestvére van a képen?

Vissza