10 bemutató videó a Galaxy Nexusról

Farkas Norman - 2011. november 20.

A Samsung és a Google közös „gyermekének” specifikációját illetően már nem merülhetnek fel kétségek, hiszen a vállalatok közzé tették a készülék teljes technikai leírását. A kütyü új funkcióit videók tömkelege szemlélteti, így elég mély betekintést nyerhetünk az új Nexus nyújtotta lehetőségekbe.

A 67,94 x 136,5 x 9,47 milliméteres, 150 grammos okostelefont TI OMAP4460 chipszettel, duplamgaos (magonként 1,2GHz-es) processzorral, valamint 1GB RAM-mal és – változattól függően – 16, vagy 32GB kapacitású belső tárhellyel látták el. A telefon 4,65 hüvelykes, HD felbontású megjelenítője fölött egy 3 színben villogni képes eseményjelző LED kapott helyet.

Megemlítendő, hogy a Galaxy Nexus NFC modullal és szenzorok sokaságával is kecsegtet. Az alant megtekinthető videókból megtudhatjuk, hogy miként működik a mobil arcfelismerés-alapú kijelző zára, multitasking funkciója, továbbá láthatjuk az új mappázási rendszert, a widgeteket, a kameraszoftvert, a háttérkép-kezelés mikéntjét és a Beam alkalmazást is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza