Több, mint egymillió előrendelt iPhone 4S az első 24 órában

Farkas Norman - 2011. október 11.

Az Apple bejelentette, hogy az iPhone 4S telefon előrendeléseinek száma egyetlen nap alatt meghaladta az egymilliót. Az új modell ezzel megdöntötte az egy napon belüli előrendelések korábbi rekordját, amelyet az iPhone 4 tartott 600 ezer darabbal.

Az Apple új, kiemelkedő sebességet és kiváló grafikus teljesítményt garantáló, kétmagos A5 chipjével felszerelt készüléke számos további újdonságot kínál: megújult, korszerű optikájú kamerát, 1080p felbontású full HD videofelvételek készítését, valamint az intelligens Siri asszisztensfunkciót, amely a felhasználó kérdéseire reagálva segít a feladatok megoldásában.

„Bennünket is lenyűgözött az iPhone 4S iránti hihetelen felhasználói érdeklődés”– mondta el Philip Schiller, az Apple globális termékmarketing-ágazatának vezető alelnöke. „Már az első napon az Apple minden eddigi új termékénél több előrendelés érkezett be az iPhone 4S telefonra. Óriási örömet jelent számunkra, hogy vásárlóink ugyanúgy lelkesednek az iPhone legújabb modelljéért, mint mi magunk.”
Az iPhone 4S az Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Japánban, Kanadában és Németországban 2011. október 14-én, helyi idő szerint reggel 8 órától kerül forgalomba.
 
Az iPhone 4S telefonokon az iOS 5 mobil operációs rendszer fut. A rendszer több mint 200 új funkciót kínál, valamint tartalmazza az új iCloud szolgáltatáscsomagot is. A forradalmi szolgáltatáscsoport alkotóelemei az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel, valamint a Mac számítógépekkel és PC-kkel együttműködve automatikusan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül mentik a felhasználói tartalmakat az iCloud tárhelyére, és ugyancsak vezeték nélkül, automatikusan továbbítják azokat a felhasználó eszközeire.
 
Az iPhone 4S fekete és fehér színben lesz kapható, és a 16, illetve a 32 GB-os modell mellett már 64 GB-os kapacitással is választható. Az iPhone 4S készülékek értékesítése 2011. október végén kezdődik meg világszerte, további 22 országban: Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Hollandiában, Írországban, Lettországban, Liechtensteinben, Litvániában, Luxemburgban, Magyarországon, Mexikóban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban, Szingapúrban, Szlovákiában és Szlovéniában.

 

Kulcsszavak: rekord, iOS, iPhone, Apple
Vissza