Ultrakompakt projektor az LG-től - LG HW300Y

Kütyü Magazin - 2011. október 6.

Az LG Electronics a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb hordozható LED-es projektorát, a WXGA-felbontású LG HW300Y-t. A készülék tiszta és kivételesen élénk képeket vetít, míg a benne működő LED-es lámpát a vásárlástól számított húsz éven belül biztosan nem kell cserélni.

A szélessávú adatátviteli funkció miatt az LG HW300Y képes internetes szolgáltatásokat és tartalmakat közvetlenül nagy képernyőre kivetíteni, ideértve az online elérhető HD filmeket, az AccuWeather által nyújtott időjárási információkat vagy a legnépszerűbb közösségi oldalakat. A DLNA szabványt támogató HW300Y egyszerű vezeték nélküli hozzáférést biztosít az arra alkalmas eszközökön tárolt digitális tartalmakhoz (okosltelefonon, tv, számítógép).

A HW300Y projektor kompakt kialakításának és mindössze 780 grammos tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Legyen szó akár játékról, irodai prezentációról vagy egy filmezős kerti partiról, a HW300Y minden körülmények között éles, kiváló minőségű képet vetít 2,5 m-es távolságból, akár 100 colos vetítési felületen.

A HW300Y LED-es megvilágítása éles képet eredményez, továbbá megnövelt fényerősséget és mélyebb színtelítettséget produkál. A projektor több szempontból is környezetbarát: mentes a higanytól és a legtöbb lámpában megtalálható egyéb veszélyes anyagtól, illetve a HW300Y lámpáját napi 4 óra használat mellett 20 éven belül nem kell kicserélni.

A HW300Y USB csatlakozón keresztül támogatja a DivX formátumú nagyfelbontású videotartalmak megnyitását és lejátszását, valamint lehetővé teszi, hogy a fájlok konvertálása nélkül közvetlenül jelenítsünk meg prezentációikat, excel táblázatokat. A sugárzott hang egyenletességéért egy automatikus hangerőszabályozó felel, ami kiegyenlíti az esetleges hangerőkülönbségeket. A készülék gyors ki- és bekapcsoló funkciójával a kikapcsolt projektor teljes üzemi állapotba kerül a bekapcsolástól számított 5 másodpercen belül.

 

A HW300Y műszaki jellemzői:

- Szélessávú adatátvitel

- WXGA (1280 x 800)

- Vezeték nélküli DLNA szabvány

- 300 ANSI lumen

- LED fényforrás

- 0,45”-os DMD chip

- 2000:1-es kontrasztarány

- HD DivX

- Fájlnézegető

- HDMI csatlakozó

- Beépített hangszórók (1W + 1W sztereó)

- Kompakt kivitel (160 mm x 119,5 mm x 54 mm)

- Könnyű szerkezet (780 g)

- Fényes fekete borítás

- Élettartam: 30 000 óra

- Környezetbarát technológia (higanymentes)

- Tartozékok:

Hordtáska, Wi-Fi adapter, távvezérlő, D-sub/RGB-kompozit kábel, kézikönyv (CD-ROM), RC akkumulátor (2 db AAA)

A HW300Y bruttó ajánlott fogyasztói ára: 179 900 forint.

Kulcsszavak: LG, projektor, LED, DLNA, DivX
Vissza