USB adathordozó, mely másra is használható – Duet

Farkas Norman - 2011. augusztus 29.

A Duet elsősorban a hölgyeket célozza meg, ugyanis az eszköz amellett, hogy – változattól függően - akár 16GB adat tárolására képes, erotikus masszázshoz is kiváló.

A módfelett szokatlan kütyü ötlete Ti Chang és Miachael Topolovac agyából pattant ki. A tervezők azt vették figyelembe, hogy a nők többségének nem tetszik az erotikus masszázsrudakhoz tartozó töltők nagy mérete, s eszükbe jutott, hogy miért ne használhatná ki egy ilyen eszköz is az USB nyújtotta előnyöket. A Duet tehát egy USB-ről tölthető vibrátor, mely adathordozóként sem utolsó.

Maga a készülék testünkre ártalmatlan szilikonból és fémből készült, belsejében pedig néhány kis motor található, melyek – a diszkréció érdekében – elég csendesek működés közben. 5 lépésben szabályozható a vibrátor teljesítménye, egy töltéssel pedig akár 4 órán keresztül képes működni.

A készülék ára 139-től 349 dollárig terjed annak tárolókapacitásától függően. Véleményem szerint igen kelendő lesz a Duet, hisz a szex képes eladni bármilyen terméket.

Érdekesen reagálnék, ha egy ismerősöm, vagy munkatársam egy Duet-et adna nekem, hogy megosszon velem bizonyos fájlokat, hisz ez egy rendkívül személyes tárgy is amellett, hogy az üzlet és az öröm nem mindennapi egyesítését „követték el” vele. Te mit gondolsz?

 

Kulcsszavak: USB, pendrive
Vissza