Új fényképezőgépek és nyomtatók a Canon kínálatában

Kütyü magazin - 2011. augusztus 23.

A vállalat új PowerShot és IXUS fényképezőgépekkel valamint öt új PIXMA nyomtatóval bővítette termékkínálatát. A termékek az egyedi képalkotási technológiájának köszönhetően a kép rögzítésétől a nyomtatásig kivételes minőséget biztosítanak a felhasználók számára.

IXUS és PowerShot – zoom, stílus, minőség és könnyű kezelhetőség

Az új IXUS 1100 HS és az IXUS 230 HS modellben található technológiáknak és funkcióknak köszönhetően a fényképezőgépekkel kiváló minőségű felvételek, valamint sztereo hanggal ellátott Full HD minőségű videók rögzíthetők. Az új modellek a – minden körülmények között kivételes képminőséget biztosító – HS rendszernek köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is kiváló teljesítményt nyújtanak.

Kategóriájának legvékonyabb fényképezőgépe, az IXUS 1100 HS rozsdamentes acél háza hatékony, 12-szeres optikai zoomot és egy sokoldalú, 28 mm széles látószögű objektívet rejt. A 8 cm (3,2") képátlójú PureColor II Touch LCD kijelzőn könnyen megtekinthetők a fényképek és egyszerűen kezelhetők a beállítások.

A hat különböző színben kapható IXUS 230 HS 22,1 mm-es vastagságával kategóriájának legvékonyabb fényképezőgépe. A divatos és stílusos modellben egy hatékony, 28 mm-es, 8-szoros optikai zoommal ellátott objektív található. A fényképező az azonnali, Full HD minőségű videorögzítéshez egy külön videofelvételi gombot is tartalmaz, amellyel a felhasználók az állóképek rögzítéséről azonnal videók készítésére válthatnak.

A 14,1 megapixeles nagyfelbontású érzékelővel rendelkező új PowerShot SX150 IS modell egy szuperzoom fényképezőgép, amely a számos szórakoztató és kreatív funkciót elérhető áron biztosítja a felhasználók számára. A 12-szeres optikai zoommal és 336 mm-es teleobjektívvel közeli és távoli témákról egyaránt kiváló képeket készíthetünk, kompakt kialakításának köszönhetően pedig ideális útitárs a kirándulásokhoz és a családi nyaralásokhoz.

Mindhárom fényképezőgépben a Canon új, Intelligens képstabilizáló rendszere található, amely felméri a témát és a hét optikai képstabilizáló üzemmód közül automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbbet. Ezzel ellensúlyozza a fényképezőgép remegését, így biztosítja az állóképek és videofelvételek optimális minőségét.

PIXMA nyomtatók

Az otthoni környezetbe tökéletesen illeszkedő, elegáns PIXMA MG2150, PIXMA MG3150, PIXMA MG5350, PIXMA MG6250 és PIXMA MG8250 multifunkciós nyomtatókkal hosszú élettartamú, kiváló minőségű fotókat nyomtathatunk.

A PIXMA MG6250 és a PIXMA MG8250 modellekkel gyorsan készíthetünk professzionális minőségű nyomatokat: a Canon FINE nyomtatófejnek köszönhetően akár 20 másodperc alatt nyomtathatunk ki egy 9600 dpi felbontású és 10 x 15 cm méretű, keret nélküli fényképet. Az egyszerű használatot az új intelligens érintésérzékelő rendszer és a beépített TFT-kijelző biztosítja, amellyel a legtöbb funkció gyorsan és könnyedén elérhető. A PIXMA MG8250 egy 35 mm-es diák beolvasására alkalmas képolvasót is tartalmaz, és stílusos, az EOS termékekre jellemző kialakítással rendelkezik.

A PIXMA MG5350 modellben található öt tintapatronos nyomtatóegységgel kiváló minőségű nyomatok, másolatok és beolvasott dokumentumok készíthetők, valamint akár 9600 dpi nyomtatási felbontású fényképek és dokumentumok is nyomtathatók. A nyomtató közepén található, 7,5 cm képátlójú, színes TFT-kijelzőn könnyedén megtekinthetők a fényképek, a vezeték nélküli hálózathoz való kapcsolódás lehetőségének köszönhetően pedig bárhonnan nyomtathatunk.

A PIXMA MG5350, a PIXMA MG6250 és a PIXMA MG8250 modellekben található PIXMA Cloud Link funkció lehetővé teszi az interneten elérhető fényképek közvetlen elérését és kinyomtatását. A PIXMA MG8250 és a PIXMA MG6250 modellek a Google Cloud Print segítségével támogatják a mobil eszközökről történő nyomtatást is.

A PIXMA MG2150 és PIXMA MG3150 modellek olyan diákok és családok számára ideálisak, akiknek a mindennapos dokumentum- és fényképnyomtatáshoz kompakt, multifunkciós készülékre van szükségük. A Canon fejlett, FINE tintapatronokat használó nyomtatási technológiája lehetővé teszi a kiváló minőségű – akár 4800 dpi felbontású – dokumentumok és fényképek nyomtatását is. A PIXMA MG3150 modell automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval és integrált Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik.

A PIXMA nyomtatók a Canon fejlett szoftvereinek köszönhetően számos kreatív és innovatív funkciót – mint például Full HD videonyomtatást vagy vezeték nélküli nyomtatást – kínálnak a felhasználók számára. Az új – iOS és Android rendszerű készülékeken futtatható – Canon Easy-PhotoPrint App pedig lehetővé teszi a beolvasást közvetlenül a mobileszközökön.

A Canon legújabb termékválasztékával kapcsolatos további információkért keresd fel www.canon-europe.com weboldalt.

 

Vissza