Több mint 150 játék érhető el Xperia PLAY készülékeken

forrás Prim Online - 2011. augusztus 19.

A Sony Ericsson az Xperia PLAY készüléken elérhető több mint 150, a telefonra optimalizált játék széles választékát mutatja be a Kölnben megrendezésre kerülő Gamescom digitális játékkiállításon. A Sony Ericsson újabb ismert játékkiadókkal és vezető független stúdiókkal kötött együttműködéseinek köszönhetően az Xperia PLAY folyamatosan színes és széles portfóliót kínál a játékosok legkülönbözőbb igényeihez igazodva.

A Gamescom expón a Sony Ericsson betekintést enged a Gameloft új játékainak választékába, az EA Need for Speed Hot Pursuit és Dead Space kiadásaiba, valamint az Android készülékeken először elérhető Polarbit Reckless Getaway-be.

A Sony Ericsson új fejlesztői programja, a „Stand Out” is újító és díjnyertes játéktartalmakat tesz elérhetővé az Xperia PLAY készülékeken. Mindemellett standján a Sony Ericsson tehetséges független fejlesztők legjobb termékeit is felvonultatja. A kipróbálható játékok között szerepel a Catfish Blue's Hyperlight, a Be-Rad's Lame Castle és a YoYo Games: They Need To Be Fed egy vadiúj kiadása is.

Válogatás a Gamescom kiállításon bemutatott Xperia PLAY Android játékokból:


·    EA: Dead Space, Need For Speed Hot Pursuit és FIFA12
·    Polarbit: Reckless Getaway, Reckless Racing 2 és Tanks
·    Gameloft: Let's Golf 3
·    HandyGame: Townsmen 6, Guns & Glory WW2 és Clouds and Sheep
·    YoYo Games: They Need To Be Fed
·    Be-Rad Entertainment: Lame Castle
·    Catfishblues Games: Hyperlight
·    Ezone PTY LTD:  Diversion és Crazy Snowboard
·    Micronytes: Gibs & Gore
·    Herocraft: Protoxide és Battle Boats 3D
·    Hexage: EVAC HD és Radient HD
·    Jean-Francois Geyelin: PewPew 2
·    Orange Agenda: Stellar Escape
·    Orange Pixel: Jumpy, INC és Meganoid
·    PlayCreek LLC: Death Worm
·    Real Tech VR: No Gravity
·    Divide Arts: Crusade of Destiny
·    Southend Interactive: Desert Winds

Új okostelefon-funkciók az Xperia PLAY készülékeken:

A Facebook inside Xperia alkalmazás új lehetőségeket kínál a játékok megosztására és felfedezésére az Xperia PLAY készülékeken. A felhasználók a készülékükről közvetlenül a Facebookon ajánlhatják tovább kedvenc játékaikat az ismerőseiknek, ugyanígy megoszthatják az elért eredményeiket vagy felölthetnek a játékokból elkapott pillanatképeket is. Új játék letöltése esetén a készülék kezdőoldalán található alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Facebookon az ismerősök által ajánlott játékokat a felhasználók könnyen megtalálják és letöltsék.

Az Xperia PLAY mostantól a Skype videó hívásokat is támogatja az Android Marketen elérhető Skype  for Android alkalmazás segítségével.

A Sony Ericsson stand Hall 7.1 (stand C010) épületben található meg a 2011. augusztus 17-21. között, Kölnben megrendezésre kerülő Gamescom játékkiállításon.
 

Vissza