Tölts bármit, bárhol! - bemutatkozik az AViiQ hordozható töltőállomása

Farkas Norman - 2011. július 28.

Ha nem is bármit, de mobil eszközeinket biztosan úton-útfélen feltölthetjük a kis táskában lapuló kütyüvel, akár egyszerre is. Ha van egy ilyenünk, nem sokat kell bajlódnunk kedvenceink energiaellátásával.

Az állomás egyszerre 4 USB porton keresztül képes kiszolgálni az éhes MP3 lejátszót, GPS-t, táblagépet, vagy mobiltelefont, ráadásul az egyik kábelen keresztül adatmentés és szinkronizálás is történhet töltés közben (van egy USB csatlakozó is elrejtve a szerkezetben). Mivel a hordozható elektronikus eszközeink nagy részét lehet USB-ről tölteni, ezért talán kijelenthetem, hogy nagyon hasznos és széles körben alkalmazható kis cuccot köszönhetünk az AViiQ-nak. Cikkünk szereplője az iPad töltéséhez szükséges 10 Wattot is képes közvetíteni.

Mivel igen kis helyen is elfér az állomás, ezért nagyon könnyen belefér akár a notebook táskánkba is. Integrált hálózati adapterének köszönhetően gyorsan és egyszerűen helyezhetjük üzembe, azaz dughatjuk  konnektorba a Portable Charging Station-t. A táskában zsebeket és pántokat találunk, melyek arról gondoskodnak, hogy kontrollálni tudjuk azt a kábelrengeteget, amely az eszközeink töltésekor keletkezik.

A praktikus kiegészítő  79.99 dollárba (kb. 15 000 Ft) kerül. Szerinted megéri az árát?

Vissza