Hamarosan landol a Google+ alkalmazás az iTunes App Store-ban

Farkas Norman - 2011. július 7.

A Google fejlesztőinek tájékoztatása szerint a Google+ alkalmazás iPhone, iPad és iPod Touch eszközökre már előterjesztésre került az iOS alkalmazásboltja felé, és - ha minden stimmel és nem csúszik be semmi gond - hamarosan megjelenik az iTunes App Store "polcain".

Akik nincsenek annyira képben, olvassák el korábbi cikkünket, melyből kiderül, hogy a Google+ a keresőóriás által fejlesztett, új szociális háló, melynek küldetése, hogy a Facebook babérjaira törjön.
Logikus, hogy az Android Marketen már elérhető az alkalmazás, hisz ez még házon belüli lépésnek számít a Google részéről, tekinve, hogy az Android OS az ő tulajdona. Szerencsére - mint látjuk - nem marad leszűkítve a kör erre a platformra, s ennek külön örülünk.
 
 
Egyelőre csak meghívó útján lehet csatlakozni a Google+ hálózatához és úgy tűnik a szolgáltatás még nem teljes értékű, béta fázisban van. De béta ide vagy oda, a Google+ alapvetően pozitív benyomást kelt az eddigi tapasztalatok alapján. Már most rengeteg ember vágyik meghívóra és létszámukat hamarosan növelhetik az iOS felhasználók népes táborának tagjai is.
Vissza