Az LG erősítette jelenlétét a globális e-sport-színtéren

Kütyü Magazin - 2022. január 15.

Az LG Electronics (LG) a 2022-es és 2023-as League of Legends Európa-bajnokság (League of Legends European Championship, LEC) hivatalos monitor-partnere lett. A megállapodásnak köszönhetően a vállalat kategória-első, folyamatos játékmenetet, kifinomult irányítást biztosító UltraGear gaming monitorai központi szerepet kapnak a világszerte közvetített e-sport-versenyen.

Amellett, hogy magas teljesítményű, ultragyors gaming monitorokat biztosít a rendezvény számára, az LG támogatja az LEC videós tartalmait is, így például a visszajátszásokat, a legjobb jelenetek összefoglalóit és a hét meccséről készülő felvételt. A következő két szezonban a cég az LEC-vel együttműködésben exkluzív tartalmakat fejleszt és izgalmas aktivitásokat is szervez, ezzel kapcsolódva a nagyszabású esemény meglévő és újdonsült rajongóihoz. 

Az LG célja, hogy a partnerség révén tovább erősítse a jelenlétét globális e-sport-színtéren. A vállalat régóta elkötelezett a profi játékosok és csapatok aktív támogatásában, ezzel az elkötelezettségével és a videojátékosok igényeit kielégítő termékek kifejlesztésével pedig erős bizalmat épített ki a gaming közösségekkel. Az LG UltraGear monitorai — a vállalat fejlett kijelzőtechnológiájának köszönhető villámgyors válaszidőnek, a lenyűgöző és pontos színmegjelenítésnek, valamint a kiemelkedő kontrasztarányuknak köszönhetően — mindenhol a profi játékosok kedvenceivé váltak. A kijelzők optimális feltételeket kínálnak a videojátékosok számára, így a versenyzőknek minden lehetőség biztosított, hogy elérjék céljukat a játék során. Az LG piacvezető UltraGear monitorai 4K felbontással, Nano IPS kijelzőtechnológiával, 1 milliszekundumos válaszidővel* és Gray-to-Gray (GTG) technológiával biztosítanak olyan kiváló képminőséget, gyorsaságot és funkciókat, amelyek révén a legújabb PC-s és konzolos játékok a lehető legjobb élményt nyújthatják.

 

 

A Riot Games játékfejlesztő cég által szervezett LEC olyan, Európában megrendezett professzionális League of Legends e-sport-bajnokság, amelyben tíz, egyenként öt játékosból álló profi csapat vesz részt. A játékosok által világszerte egyszerűen csak "League"-nek nevezett multiplayer battle-arena a több mint egy évtizeddel ezelőtti indulása óta hihetetlenül népszerűnek számít.

„Nagyon örülünk az LEC-vel kötött partnerségnek és büszkék vagyunk, hogy az LG UltraGear szériája kulcsfontosságú szerepet kap a világ egyik legnépszerűbb e-sport-versenyén” — mondta Seo Young-jae, az LG Electronics Business Solutions Company IT üzletágának alelnöke és vezetője. „Várjuk, hogy a liga legjobb játékosai próbára tegyék monitorainkat, és hogy csatlakozhassunk az LEC egyre növekvő rajongótáborához. Az LG továbbra is támogatni fogja az e-sport-kultúrát, és a jövőben is olyan termékeket fejleszt majd, amelyek a legprofibb játékosok igényeinek is megfelelnek."

A 2022-es LEC tavaszi szezonja január 14-én veszi kezdetét. Az online bekapcsolódó rajongók világszerte a lolesports.com oldalon követhetik az eseményeket, beleértve a meccsek közvetítését és a menetrenddel kapcsolatos információkat is. A partnerség ünnepi, közösségi média eseménye az UltraGear hivatalos Twitter oldalán (@UltraGearGaming) követhető.  

_______________

* 27GN950 modell

Vissza