Díjnyertes TCL termékek az EISA Award-on

Kütyü Magazin - 2021. augusztus 18.

A nagy múltú EISA Award az újonnan megjelenő elektronikai eszközöket teszteli és díjazza. Idén a TCL három elismerést is begyűjtött az általában a berlini IFA kiállításon tartott ceremónián: a márka első alkalommal kapta meg a “PREMIUM LCD TV 2021-2022” elnevezésű díjat, két másikkal karöltve - a “BEST BUY TV 2021-2022” és a “BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022” is őket illette meg.

A “PREMIUM LCD TV” kategóriát története során első alkalommal nyerte el a TCL márka terméke. A TCL Mini LED TV 65C825 2021 áprilisában érkezett meg az európai piacra. A 4K kijelzővel ellátott készüléken Android rendszer fut, amit a QLED technológia és az Onkyo hangrendszer tesz teljessé. Az elképesztő minőségű Mini LED kijelző a Quantum Dot technológia és a gépi tanulással megtámogatott AiPQ processzor által milliárdnyi színt és formát képes megjeleníteni.

„Mivel a hagyományos LCD háttérvilágítást több ezer miniLED-ből álló, többzónás fényerőszabályzóval helyettesíti, a TCL csúcsmodellje, a 65C825 4K TV olyan képmegjelenítési képességgel rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi eleve csábító árcéduláját. A fekete színárnyalatok és a sötét részletek kiválóak, míg a HDR-lejátszás kompromisszummentessége a Dolby Vision és a HDR10+ meglétével magasra teszi a lécet. A vizuális élményen túl ez a TV rengeteg másban is előremutató, az Onkyo-val együttműködésben tervezett hangrendszertől, amely nagyméretű, szobát kitöltő hangzást biztosít, az Android intelligens felületéig és a következő generációs játékkonzolokkal való kompatibilitásig. Bárhogy is értékeljük, a 65C825 a TV-k újdonsült zászlóshajója” - fogalmazott az EISA zsűrije.

“20 éve vagyok itt felelős a termékfejlesztésért, ezalatt megtapasztaltam, hogy az otthoni képernyő, azaz a tévé, továbbra is kulcsfontosságú. A C825 termékcsalád nagy előrelépést jelent ezen a területen, ugyanis mind a streaming, a sport és a játék területén lenyűgöző teljesítményre képes. Az AI és a QLED együtt felelnek az élethű színekért, a Mini LED háttérvilágítás biztosítja az extrém dinamikus tartományt míg a 100 Hz-es frissítési ráta a legfinomabb mozgásokat is élethűen jeleníti meg” - tette hozzá Marek Maciejewski, a TCL Electronics európai termékfejlesztési igazgatója.

 

Két további díjat is begyűjtött a kínai elektronikai márkaóriás: a “BEST BUY TV IN 2021-2022” nevű elismerést a 2021 áprilisában bemutatott TCL QLED TV 55C728 típus kapta. A 4K HDR képminőségű készülék így a legjobb ár-értékű készülékek kategóriájának legjobbja lett. A “BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022” díjat pedig a TCL SOUNDBAR TS8132 típusú hangrendszer nyerte el.  Apple Airplay-el, Google Home-al és Amazon Alexával is kompatibilis hangrendszer Dolby Atmos technológiával rendelkezik és emeli még magasabb szintre az otthoni mozizás élményét. 

Vissza