Korlátok nélküli vizuális élmény

Kütyü Magazin - 2021. január 21.

Az új 288E2UAE Philips monitor (28 hüvelyk / 71,1 cm) 4K felbontásával, 10-bites IPS paneljével, USB 3.2 SuperSpeed adatátvitelével és vékony, vonzó dizájnjával tökéletes választás azon vevők számára, akik stílusos megjelenésű és professzionális szintű teljesítményt keresnek munkához és szórakozáshoz. Igen nagy 4K felbontásának és hihetetlen 157 ppi pixelsűrűségének köszönhetően a képe extrém éles, míg az 1,07 milliárd szín, a 119% sRGB lefedettség és a 2 alatti DeltaE színhelyesség gondoskodik a képek ragyogó és természetes megjelenítéséről. 

 

Philips 288E2UAE

Élet színesben

A felhasználók minden általuk használt képernyőtől a legjobbat várják és a Philips 288E2UAE éppen ezt nyújtja: UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) felbontás, Ultra Wide Color ultraszéles színspektrum. Az 1,07 milliárd színnek köszönhetően minden szín életre kel és az összes részlet kiemelten jelenik meg. A 28 hüvelykes monitorban egy IPS panel található és a SmartContrast technológia még sötét területeken is gondoskodik a részletgazdagságról, olyan kiemelkedő vizuális élményt nyújtva ezáltal, amelyet a felhasználók elvárnak egy Philips monitortól. Komplex feladatok esetén a felhasználók a MultiView technológiához fordulhatnak, amellyel kép a képben (Picture-in-Picture) és kép a kép mellett (Picture-by-Picture) üzemmódokban egyszerre két eszközt, például PC-t és notebookot is csatlakoztathatnak a monitorhoz.

 

Gyors és egyszerű

A munkánál, a szórakozásnál és minden más feladatnál a felhasználók sebességre és egyszerű használatra vágynak. A Philips 288E2UAE egy 4 portos USB 3.2 elosztóval rendelkezik, amelyben egy USB upstream és négy downstream port található, így a felhasználók billentyűzetüket és egerüket is csatlakoztathatják a monitorhoz. Az egyik USB port támogatja a gyorstöltést és megfelel az USB-IF akkumulátortöltési (BC1.2) szabványnak, lehetővé téve ezáltal, hogy a felhasználók ezen töltsék kompatibilis okostelefonjaikat. A további lehetőségek érdekében a monitor HDMI és DisplayPort csatlakoztathatóságot is kínál. Az összes port egy vízszintes vonal mentén helyezkedik el a monitor hátoldalán és az átlátható munkakörnyezet kialakítását kábelrendező rendszer segíti elő. Az EasySelect billentyű, egy joystick amely gyors hozzáférést tesz lehetővé a monitor menühöz, ezáltal jelentősen megkönnyíti az életet. Minden részlet arra szolgál, hogy rendezett megjelenést biztosítson a káva és az asztal számára.

 

Dizájn és kényelem

A Philips monitorok elegáns dizájnjukról és kényelmi funkcióikról ismertek és ez alól a Philips 288E2UAE sem kivétel. Ultra-keskeny káváival, kecses dizájnjával és elegáns lábazatával ideális választás olyan dizájn-tudatos felhasználók számára, akiknek nagy megtekintési felületre van szükségük. A beállítható lábazat billenthető (-5/20°) és 100 mm-es magasságállítási funkciójának köszönhetően az optimális magasságra pozicionálható. A szemek kímélése érdekében a Philips 288E2UAE monitor tükröződésgátló bevonattal, a papírhoz hasonló olvasási élményt nyújtó EasyRead móddal, a kényelmes megtekintés céljából pedig Flicker-free technológiával és LowBlue móddal rendelkezik.

 

Ez a Philips monitor fenntarthatósági jellemzői révén is kiemelkedik. Megfelel a RoHS szabványoknak, EnergyStar 8.0 és TCO tanúsítványokkal rendelkezik, nem tartalmaz ólmot és higanyt, valamint csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.

A Philips 288E2UAE monitor februártól érhető el 329 € ajánlott fogyasztói áron. 

Technikai specifikációk: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/288e2uae_00/288e2uae_00_pss_hunhu.pdf

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Vissza