Nagy kijelző, fejlett kamera és OxygenOS 10.5 rendszer, mindez megfizethető áron

Kütyü Magazin - 2020. október 29.

A OnePlus nemzetközi technológiai márka bejelentette a OnePlus Nord termékcsalád két új tagját, a OnePlus Nord N10 5G-t és a OnePlus Nord N100-at. A OnePlus Nord N széria magával ragadó felhasználói élményt nyújt megfizethető áron, ezeket a jellemzőket hordozza magán a most bejelentett két új okostelefon is. A OnePlus Nord N10 5G és a OnePlus Nord N100 hosszú üzemidőt, fejlett többkamerás rendszert és a csúcskategóriás telefonokra jellemző kezelőfelületet biztosít az OxygenOS-en keresztül.

“A OnePlus eltökélten dolgozik azért, hogy a fejlett technológiai megoldásokat szélesebb körben is elérhetővé tegye. A most bejelentett OnePlus Nord N széria jól példázza ezt az erőfeszítésünket, hiszen általuk  még több árkategóriában kínálhatunk termékeket vásárlóinknak.” - mondta el Pete Lau, a OnePlus alapítója és vezérigazgatója. 

OnePlus Nord N10 5G: prémium 5G képes okostelefon megfizethető áron

A OnePlus Nord N10 5G okostelefon 90 Hz-es kijelzővel, Warp Charge töltéssel és nagyfelbontású kamerarendszerrel érkezik. A készülék 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel bír, ami 512 GB-ig bővíthető.  A OnePlus Nord N10 5G Qualcomm Snapdragon 690 chipset és nyolcmagos CPU mellett biztosítja az 5G adatkapcsolat előnyeit.

A készülék hátlapján négykamerás rendszer taláható, amivel részletes és élénk felvételeket készíthetünk. A 64 MP-es főkamera mellett 119 fokos ultraszéles látószögű kamera, valamint egy makro és egy monokróm kamera kapott helyett. Az előlapon pedig egy 16 MP-es kamera segíti a szelfik készítését és a videohívások lebonyolítását. A készülék Midnight Ice színben lesz elérhető.

 

OnePlus Nord N100: multimédiában nagy

A OnePlus Nord N100 okostelefon méretes kijelzőt és nagy kapacitású akkumulátort kínál a  megfizethető okostelefonok kategóriájában. 6,52”-es kijelzővel és duál sztereó hangszóróval érkezik, így bámulatos élményt nyújt a mindennapi használat során. A hosszú üzemidőről egy 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, és támogatja a 18W-os gyorstöltést. 

A OnePlus Nord N100-ban 4 GB RAM, 64 GB tárhely és Qualcomm Snapdragon 460 chipset kapott helyet nyolcmagos CPU-val. A tárhely MicroSD kártyával bővíthető. A Midnight Frost színben érkező Nord N100 13 MP-es főkamerával, bokeh hatást segítő kamerával és makro kamerával bír.

A OnePlus Nord N széria mindkét tagja OxygenOS 10.5 rendszerrel érkezik, ami csúcskategóriás készülékek esetében megszokott felhasználói élményt biztosít. Az OxygenOS-ben található például sötét mód (Dark Mode), Zen Mode, emellett számos beállítási lehetőséget kínál a felhasználóknak, mint, az ikonok alakjának megváltoztatása vagy ujjlenyomathoz hasonló animáció. A fürge rendszer közel 300 optimalizált megoldást tartalmaz a magával ragadó élményért.

 

Elérhetőség és ár

A OnePlus Nord N100 74.990 Ft-os bruttó fogyasztói áron kerül forgalomba itthon november 2-tól, elsőként az Extreme Digitalnál és az eMagnál.

A OnePlus Nord N10 5G november 8-tól lesz elérhető elsőként az Extreme Digital és az eMag kínálatában bruttó 129.990 Ft-os fogyasztói áron. 

Vissza