Az MMD bevezeti a piacra az új Philips 279C9 monitort

Kütyü Magazin - 2020. augusztus 13.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 279C9 LCD képernyőt, a 27 hüvelykes (68,47 cm) monitort, amely a legmagasabb termelékenység és a legjobb felhasználói élmény érdekében még a legambiciózusabb elvárásoknak is megfelel. A 279C9 modell kivételes dizájnja elnyerte az iF Design Award 2020 és a Red Dot winner 2020 díjakat.

Elegáns vonalvezetése, kiváló képminősége és ergonómiai funkciói a Philips 279C9 tökéletes megoldássá teszik minden otthoni felhasználó számára, akik adnak a stílusra. 4K felbontásának köszönhetően a monitor a részleteket szem előtt tartó professzionális felhasználók számára is alkalmas.  

 

Philips 279C9

 

Számít a dizájn

A Philips 279C9 monitor egy káva nélküli (Zero Bezel) kialakítású modell, amelynél a képernyőt körbevevő keret elhagyása hatalmas képet és ezzel párhuzamosan zökkenőmentes többmonitoros elrendezések lehetőségét eredményezi. Továbbá a fekete textúrás felületének köszönhetően a monitor tökéletes modern és pillantásokat vonzó lakberendezési tárgy is egyben.

A ragyogó dizájn nem áll meg a panel kialakításánál: a lenyűgöző kábelrendezőnek köszönhetően megszűnik az esztétikus munkaállomás kialakításának legnagyobb nehézsége – a kábelkáosz.

 

Minden port és funkció a legjobb termelékenységet szolgálja

Manapság már mindenki több összekapcsolt eszközön dolgozik, ami azt jelenti, hogy a portok kulcsfontosságúak és elhagyhatatlanok. A Philips 279C9 modell C-típusú USB csatlakozóval rendelkezik, így a felhasználó szuper sebességgel vihet át adatokat és ezzel egy időben töltheti is a laptopját (max. 65W). A monitor rednelkezik továbbá egy DisplayPort, két HDMI és négy USB 3.2 csatlakozóval is.

A modellhez választott IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget tesz lehetővé, így szinte minden szögből éles és fényes képet láthatnak a felhasználók. Az IPS ezen felül élénk színekkel rendelkező és páratlanul éles képet nyújt, így nem csupán fotók nézéshez, szerkesztéséhez, filmekhez és webes böngészésre ideális, de olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek minden esetben színpontosságot igényelnek. Mindezek mellett UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) felbontásával, 1,07 milliárd színével és VESA-tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 400 támogatásával a a kijelző minden részletét megjelenít. A hatalmas és teljesebb színpaletta gazdagabbá teszi a megjelenést és mélyebb, részletgazdagabb feketéivel, valamint akár 400 nit maximális fényerejével minden kép még magával ragadóbban jelenik meg.

Az erőfeszítésmentes, zökkenőmentes, akadozás, vagy szakadozás nélküli játékélmény érdekében a Philips 279C9 modell támogatja az AMD FreeSync technológiát, valamint a képjavítást szolgáló SmartImage játék üzemmódot.

Gondolunk a felhasználó jólétére is

Munka közben mindig a következő három fő szempontot kell figyelembe venni: a megfelelő testhelyzetet, a szemfáradás csökkentését és a pihenést. A Philips 279C9 modell a lábazattól kezdve a lehető legkényelmesebbé teszi a munkával töltött órákat: a SmartErgoBase egy egyedülálló dönthető, billenthető, elforgatható és állítható magasságú rendszer, amely maximális rugalmasságot és ergonómiai kényelmet nyújt a felhasználónak, aki igény szerint pozicionálhatja a képernyőt.

A hosszú munkanapok fizikai megterhelésének enyhítése érdekében a képernyő rendelkezik a szemet kímélő, a termelékenységet elősegítő LowBlue móddal és a szemfáradást csökkentő Flicker-Free technológiával is.

A Philips 279C9 monitor már kapható a szaküzletekben 529 € ajánlott fogyasztói áron. 

Vissza