A vezetéknélküli Freebuds 3i elérhető áron kínál kiváló hangzást

Kütyü Magazin - 2020. május 31.

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta Freebuds 3i fülhallgatót. A fülekbe ergonómiailag jól illeszkedő új kialakítással és a Teljes Aktív Zajszűrés technológiával érkező készülék kiváló hangélményt nyújt és egyszerűen kapcsolódik más okoseszközökhöz. A felhasználók bármerre is járnak, tökéletes tisztasággal telefonálhatnak, vagy hallgathatnak zenét a Freebuds 3i-vel.

Zárja ki a világot, miközben zenét hallgat

A legtöbbünkkel előfordult már, hogy egy-egy fontos telefonhívás vagy a relaxáló zenehallgatás közben külső zajok zavarták a hangminőséget. A Huawei Freebuds 3i fülhallgatóiba épített Teljes Aktív Zajszűrés technológiának köszönhetően a külső zajok nem zavarják többet a felhasználókat. A Huawei új, kivételes hangélményt nyújtó fejhallgatójában, két külső, valamint egy belső mikrofon kapott helyet. A külső mikrofonok észlelik a beszűrődő zajokat és aktívan kizárják azokat, míg a belső mikrofon a fülhallgató által kibocsájtott hangokat szűri még tisztábbá, tovább csökkentve ezáltal a háttérzajokat – akár 32 decibellel is.

 

A Freebuds 3i egyszerűen összekapcsolható különféle eszközökkel. Ha a Freebuds 3i töltődoboza nyitva van, a csatlakoztatni kívánt telefonon egy automatikusan felugró ablak bluetooth-on keresztül pillanatok alatt összekapcsolja a készülékeket, így a felhasználók azonnal élvezhetik kedvenc dalaikat, valamint könnyen szemmel tarthatják az eszköz töltöttségi szintjét is.

 

Csak a fülben szól a zene

A fülhallgató mindkét oldalán beépített intuitív vezérlők segítik az eszköz irányítását: a hívásindítás és a zenelejátszás aktiválása mindössze két pöccintés, az aktív zajszűrést pedig egy hosszú érintéssel lehet bekapcsolni. A lejátszás automatikusan szünetel, amikor a fülből kivesszük a fülhallgatókat, majd újraindul, ha visszahelyezzük őket, így a készülék csak akkor van használatban, amikor szükségünk van rá.

 

Kényelemre és hosszú távú használatra hangolva

A Freebuds 3i 10 mm-es dinamikus hangvezetői erőteljes basszust biztosítanak, amelyet a fülhallgató rendkívül érzékeny polimer szerkezetű részeinek köszönhetünk; ezeket óvatosan hangolták az autentikus és kiegyensúlyozott hangzás érdekében.

 

A Freebuds 3i ergonomikus, tölcsérformájú testét rugalmas szilikonvégek egészítik ki, melyek a felhasználókra szabva négy különböző méretben érhetők el. A készülékkel egyetlen töltés után akár 3,5 óráig hallgathatunk zenét, míg a fülhallgató töltőtokja akár 14,5 órányi zenehallgatást képes biztosítani.

 

Árak és elérhetőség

A Huawei Freebuds 3i kerámiafehér színben június 5-től, bruttó 38.990 forint ajánlott fogyasztói áron válik elérhetővé a MediaMartk, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, a Notebook.hu, valamint az Auchan kínálatában.

Vissza