Applikációval irányítható LEGO rallyautó

Kütyü Magazin - 2019. november 20.

A LEGO Csoport bemutatta a legelső, a BBC Studios-zal közösen megálmodott LEGO Technic Top Gear szettet. Az új, applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautó egy hamisítatlan GT rallyautó, ami 2019. december 26-tól érhető el, és 9 éven felüli rajongóknak ajánlott.

A LEGO Technic dizájnerek összefogtak a BBC Top Gear csapatával, és együtt tervezték meg a jármű testét és a hozzátartozó matricákat, hogy egy különösen valósághű és gyors versenyautót alkossanak, amit szívesen megépítenek otthon a rajongók.

A modellt a LEGO Technic CONTROL+ applikációval lehet távolról irányítani, aminek olyan funkciói vannak, mint a kormányzás, a multi-touch irányítás és a sebességmérő, továbbá különböző kihívások és jutalmak érhetők el, hogy még izgalmasabb és lebilincselőbb legyen a játékélmény. A rallyautót egy nagy motor, egy XL-es motor és egy Bluetooth vezérlésű okosközpont teszi teljessé.

 

„Izgalmas volt együttműködni a LEGO Technic csapatával, ez a projekt egy nagyon természetes kapcsolódási pont a Top Gear márka számára. A LEGO Technic Top Gear Rallyautó a LEGO és a BBC Studios csapat többhónapos kemény munkájának az eredménye, és már alig várjuk, hogy hamarosan a polcokon is viszontláthassuk” – mondta Jason Easy, a BBC Studios licenszekkel foglalkozó igazgatója. 

 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk az applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautót. Ez a modell kihívásokkal teli építési élményt kínál a 9+-os korosztály számára, akik szeretik a valósághű játékot és érdeklődnek a dolgok működése iránt. A CONTROL+ applikáció a különböző játékmódokkal és változatos kihívásokkal kiterjesztett játékélményt nyújt” – tette hozzá Niels Henrik Horsted, a LEGO Technic marketingigazgatója.

Vissza