A bónuszok döntenek az online sportfogadási oldal kiválasztásánál

Kütyü Magazin - 2019. június 13.

Az online sportfogadások ma már átvették az uralmat a hagyományos fogadóirpdák felett. A választás pedig csak azon múlik, ki tud jobb élményt, több lehetőséget, nagyobb jutalmat nyújtani a felhasználóknak.

Az online sportfogadások világában a felkínált bónuszok mértéke lehet a mérvadó a tekintetben, mi mellett tesszük le a voksunkat végül. Természetesen az oldal felépítése, kezelhetősége, mobilos elérése, esetleg az adott bukméker iroda egyedi mobilalkalmazása lehet vonzó, adott esetleg mérvadó a döntésben.

Van olyan oldal, amelyik magas üdvözlő bónuszt kínál, míg mások több részre elosztva, folyamatos jutalommal szerzésének lehetőségével kecsegtetik a felhasználót. Általában annak örülnek a játékosok, ha már a regisztráció során kapnak egy jelentősebb összeget, amit aztán felhasználhatnak későbbi fogadásaiknál.

A sportfogadás online világában szinte mindenhol van kezdőjutalom, amihez az adott oldalra csalogatják a felhasználókat. Aztán a későbbiekben ez tovább gyarapítható a különféle egyéb bónuszokkal, melyekhez kifejezetten egy adott részlegen lehet hozzájutni. Ilyenek a különféle kaszinó vagy pókerbónuszok.

A Bet365 magyar oldalának esetében például nem egy összegben kap az adott játékos jutalmat, ott négy részre osztották, és az adott játékoson múlik az, milyen körülmények között hajlandó megszerezni azt.

Azonban kétségtelenül az egyes pókerbónuszok viszik a rpymet, ezek ugyanis messze verik a többi kategóriát. Ennek oka, hogy itt a fogadóiroda kockázati szintje minimálisra csökken azáltal, hogy a fogyasztók egymás ellen játszanak, így ha valaki kellően ügyes és szerencsés is, a Bet 365 magyar oldalán akár 1000 dollár is ütheti a market új játékosként.

További előny a sok esetben jelentős bónuszok mellett, hogy minden játékos élőben is fogadhat arra a mérkőzésre, amelyet éppen figyelemmel követ, vagy amelynek szurkol. A téteket pedig módosíthatja, anélkül, hogy eszközt kellene váltania, így sokkal jobb eseéllyel hozhat jó döntést, amely révén pénz üti a markát. Mindezt kényelmesen, egyszerűen, az adott eszközhöz igazodó felhasználói felületen keresztül tehetik meg a sportfogadás szerelmesei.

Vissza