Vízálló és kalandra kész fényképezőgép

Kütyü Magazin - 2019. április 23.

A Nikon bemutatja a COOLPIX-család legújabb tagját, a kalandkedvelő COOLPIX W150 fényképezőgépet. Vízálló, ütésálló, fagyálló és porálló – ez a kompakt kaland-fényképezőgép bárhová elkíséri, és igazán könnyen kezelhető.

Legyen szó havas tájaktól vagy víz alatti jelenetekről, a COOLPIX W150 annyira könnyen használható, hogy bárki kiváló fotókat és videókat készíthet vele. A Víz alatti arckeretezés módban nagyszerű felvételek készíthetők a medencében vagy akár búvárkodás közben is (10 méteres mélységig). Ráadásul a fényképezőgép ütésálló – akár 1,8 méteres esést is kibír – így bírja a családi nyaralások és a bulik megpróbáltatásait. A Nikon gyenge megvilágításban is kiváló CMOS-érzékelőjével és a precíziós NIKKOR 3-szoros optikai zoomobjektívvel gyönyörűen éles képek készülhetnek. A külön videó gombbal egyszerűen átválhat egyenesen a Full HD-videók és a sztereó hangsáv rögzítésére.

A szórakoztató funkciók között megtalálható a fényképezőgépen könnyedén hozzáadható effektusok tárháza, valamint a gyerekeknek készült opcionális interaktív Változatok menü. A bekapcsolása után a felhasználók hangüzeneteket csatolhatnak a fényképekhez, játékos üdvözlőképernyőket aktiválhatnak, animált diavetítéseket készíthetnek, és egyéb funkciókat használhatnak. A vízálló kiegészítők – például a Nikon feltűnő színű lebegő szíja – vigyáznak a fényképezőgépre. A SnapBridge segítségével egyszerűen megoszthatók a legjobb felvételek, és az okoseszközök távvezérlőként is használhatók.

Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A COOLPIX W150 nagyszerű vízálló kompakt fényképezőgép. A gyerekek jól szórakozhatnak vele, és eközben a szülőknek nem kell aggódniuk – ráadásul egy sor élénk színben kapható. Ha hétvégi kirándulást tervezünk a barátokkal ez az a fényképezőgép, ami mindig készen áll.”

Főbb jellemzők

  • Vízálló 10 m-ig | Ütésálló 1,8 m-ig | Fagyálló –10 °C-ig | Porálló. A kompakt fényképezőgépek egyszerű használata egy olyan COOLPIX géptől, amelynek meg sem kottyan, ha leejtik, hidegben is nagyszerűen teljesít, ráadásul imádja a medencés bulikat.
  • Víz alatti arckeretezés mód. A fényképezőgép akár négy fotót is rögzít, amikor arcot észlel.
  • Látványos eredmények minden körülmények között. Gyenge megvilágításban is kiváló CMOS-érzékelő, precíziós NIKKOR 3-szoros optikai zoomobjektív és 6-szoros Dynamic Fine Zoom az extra nagyításhoz.*
  • Gyönyörű videók. A fényképezőgép a Full HD (1080p / 30 kép/mp) felbontású videókat készít sztereó hanggal.
  • A kompakt fényképezőgépekre jellemző egyszerű használat. A gép automatikusan optimalizálja a beállításokat. A nagy méretű, tükröződésmentes LCD-képernyőn minden jól látható még a víz alatt is.
  • Szórakoztató Változatok menü. A felhasználók fényképezhetnek az egyszerű menürendszerrel is, de a Változatok menüt bekapcsolva interaktív funkciókhoz is hozzáférnek.

 

SnapBridge-kompatibilitás

A SnapBridge fényképezőgéppel történő használata előtt a kompatibilis okoseszközre telepíteni kell az iOS vagy Android rendszerre készült Nikon SnapBridge alkalmazást.

______________

* A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.

Vissza