Holnaptól a UPC Direct kínálatában is elérhető a Spíler2 TV

Kütyü Magazin - 2019. február 1.

Megszületett a megállapodás a Liberty Global csoporthoz tartozó UPC DTH S.à r.l. és a TV2 Csoport között, mely szerint a UPC Direct csatornakínálatában február 1-jétől megtalálható lesz a Spíler2 TV sportcsatorna, február folyamán pedig a szolgáltató bevezeti a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat is. 

A TV2 Csoporttal történt megállapodás értelmében a UPC Direct bevezeti csatornakínálatába a Spíler2 TV, a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat, emellett pedig változatlanul biztosítja előfizetői számára a többi TV2 Csoport által nyújtott csatornát is, így a TV2 teljes portfóliója elérhetővé válik a szolgáltatónál. 

A UPC Direct Plus HD TV csomag előfizetői számára automatikusan kibővül a programpaletta a Spíler2 TV csatornával, így a spanyol futball rajongói hamarosan bekapcsolódhatnak a La Liga és a Premier League mérkőzéseibe, emellett a február 12-től kezdődő UEFA Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit is nyomon követhetik a nézők, ha a 83-as programhelyre kapcsolnak.

A UPC Direct február folyamán felveszi csatornakínálatába a Jocky TV-t, amelyen klasszikus sorozatokat követhetnek a Medium TV és annál magasabb csomagok előfizetői. Emellett a Moziverzum filmcsatorna is elérhetővé válik majd a Plus HD TV előfizetőinek.

Vissza