Merülj el a valódi 8k felbontás világában

Kütyü Magazin - 2018. szeptember 26.

A Samsung Electronics Magyarországra is elhozza a 8K tévézés élményét. A Q900R QLED 8K széria három ultranagy (65, 75 és 85 colos) képernyőméretben a mai naptól hazánkban is előrendelhető. Azon vásárlók, akik 2018. szeptember 21. és október 14. között előjegyeznek a készülékre, nagy értékű ráadás terméket is kapnak a rendelésük mellé.

A Valódi 8K felbontásnak, valamint az akár 4000 nites csúcs fényerő által elérhető kontrasztoknak köszönhetően a Samsung QLED 8K szériájának képmegjelenítése jelenleg az egyik legpontosabb és legélethűbb a piacon. Ez azt jelenti, hogy a termékcsaládba tartozó TV-k a 4K UHD tévéknél négyszer, a Full HD készülékeknél pedig tizenhatszor több RGB képponttal rendelkeznek. A Q900R jellemzői között ugyancsak megtalálható a HDR (High Dynamic Range) 10+ szabványú Q HDR 8K technológia, amely optimalizálja a TV fényerejét, így olyan valósághűen adja vissza a képeket és a színeket, amilyennek azt a rendezők is megálmodták. 

A Q900R 8K mesterséges intelligencián alapuló felskálázási technológiája a Samsung saját fejlesztésű megoldása, amely az eredeti képforrástól függetlenül prémium 8K minőségű képet társít a kiemelkedő hangzás mellé. A felhasználók streaming szolgáltatón, csatlakoztatott eszközök segítségével vagy akár mobiltelefonjuk kivetítésével is nézhetnek tartalmakat, a Quantum Processor 8K képes felismerni és 8K minőségre optimalizálni a képet.

A Samsung lenyűgöző 8K TV szériája Magyarországon 2018. szeptember 21-től előrendelhető, a készülékek pedig 2018. október közepétől kerülnek a hazai viszonteladók polcaira. Azon felhasználók, akik az előrendelési időszakban előjegyzik a készüléket, ráadásként kapják a Samsung Harmannal közösen fejlesztett HW-N950/EN prémium soundbarját is, amely alkalmas a Dolby Atmos és DTS:X hangformátumok lejátszására egyaránt.

Az előrendelés részleteiről bővebb információ a http://www.samsung.com/hu/8k-elorendeles/ weboldalon érhető el.

Vissza