Kódolatlan nyári filmélmény a Mozi+ csatornán

Kütyü Magazin - 2018. július 16.

Két hétig korlátlanul érhető el a TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+ a MinDig TV nézők számára. Július 16. és július 29. között a 15. programhelyen 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet és régi klasszikust láthatnak ingyenesen a MinDig TV nézői.

A TV2 Média Csoport Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára július 16. és július 29. között a Mozi+ csatorna. Az idén júliusban két éves születésnapját ünneplő mozicsatorna a család minden tagja számára kikapcsolódást kínál. Legyen szó vígjátékról, romantikus történetről, drámáról, vagy akciófilmről, a Mozi+ műsorán mindegyik megtalálható. A TV2 Csoport filmcsatornája a nyári időszakban is szórakoztató, lebilincselő filmekkel várja a nézőket. 

A nyári pörgésre tematikus blokkokkal várja a nézőket a júliusban második születésnapját ünneplő csatorna, olyan nagysikerű filmekkel, mint az X-men „sorozat” – X-men: Kívülállók, X-men II, Az ellenállás vége, X-men kezdetek: Farkas, Az első, Az eljövendő múlt napjai, A farkas - vagy a Mission Impossible I-II-III. filmek.  Az animációs filmek szerelmesei sem maradnak szórakozás nélkül, ők a Madagaszkár széria filmjeit láthatják. Július 29-én vasárnap este pedig tematikus Bud Spencer blokkot láthatnak a csatorna nézői, az Akit bulldózernek hívtak és a Bombajó bokszoló című filmek kerülnek adásba. A tematikus blokkokon kívül az alábbi közönség kedvenc filmek kerülnek még képernyőre a kódolatlan időszakban: A fantasztikus négyes I-II, Pixel, Lopott Idő, Amerikai pite 2, Támadás a fehérház ellen, Válogatott gyilkosok, Megjött apuci, Éli könyve, Parker, A gondozoo, A kém, Női szervek. 

Két országos tévé premierrel is készül a Mozi+. Július 17-én a csatornán lesz először lesz látható A Momentum című amerikai-dél afrikai akciófilm Morgan Freeman főszereplésével, valamint július 24-én a Jack Reacher – Nincs visszaút Tom Cruise-zal a főszerepben.

A Mozi+ a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Mozi+ csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Vissza