Ez is eljött: maximális választási szabadság a Zyxeltől

Kütyü Magazin - 2018. február 6.

A vállalkozások a helyszíni hálózat kiépítése közben rengeteg kihívással szembesülhetnek, a Zyxel új, NebulaFlex funkciójával viszont könnyebben vehetik a felmerülő akadályokat. 

A felhőmenedzselt és az önálló működést is biztosító NebulaFlex jelenleg három hozzáférési pontnál érhető el, amivel a helyszíni telepítések során extra hardver- és szoftverköltségek nélkül, rugalmasan építheti ki hálózatát.

Felhő-menedzselt vagy helyszíni telepítés? Mindkettő!

Az önálló hozzáférési pontok kezelése egyszerű, és tökéletesen illeszkednek minden olyan kisméretű területhez, ahol csak néhány AP biztosítja a megfelelő WiFi lefedettséget. A felhő-menedzselt hozzáférési pontok minden hálózatban egyszerűen telepíthetők és központilag is irányíthatók. Ez a lehetőség a korlátlan skálázhatóság és a funkciógazdag menedzsment nagyon vonzóvá vált a vállalkozások számára. 

A Zyxel most a választás szabadságát hozza el hibrid hozzáférési pontjaival, ami az adott telepítési igényekhez rugalmasan igazodva megengedi a felhőmenedzselt valamint az önálló mód közötti választást. A felhasználók bármikor képesek lesznek áttérni a felhő-menedzselt verzióba, anélkül, hogy ki kellene cserélniük a meglévő hálózati eszközöket, vagy további hardvervezérlőket és szoftvereket kellene megvásárolniuk. Akik pedig már rendelkeznek Zyxel AP-kkel, csak egy ingyenes firmware-frissítést kell elvégezniük a NebulaFlex eléréséhez.

Tartani kell a lépést

A Zyxel Nebula egy 100% felhőalapú hálózati és menedzsment megoldás, amely központilag és távolról, a Nebula Vezérlőközpontból (NCC) kezeli az összes vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági eszközt. A hibrid hozzáférési pontok tulajdonosai extra költségek nélkül élvezhetik a Zyxel Nebula Cloud előnyeit, beleértve a 24/7-es hozzáférést a Nebula irányítópulthoz, a készülék/ügyfél felügyelethez és eseménynaplóhoz a világ bármely pontjáról. „Szerettük volna még könnyebbé és egyszerűbbé tenni minden vállalkozásnak a vezeték-nélküli hálózatuk kiépítését." – mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. „A NebulaFlex alkalmazásával nem kell aggódniuk a teljes hálózati infrastruktúra esetleges cseréje során felmerülő költségek miatt: az új funkció ingyenesen kipróbálható, a tesztidőszak során tehát senkinek sincs veszítenivalója.” – tette hozzá.

A NebulaFlex funkciót jelenleg a Zyxel NWA1123-AC HD, NWA1123-AC PRO és NWA1123-Acv2 eszközei támogatják, az 5.2-es vagy frissebb firmware frissítéssel. A Nebula professzionális csomaglicensz április 30-ig most ingyenesen érhető el. 

Vissza