E-ajándékkártya karácsonyra

Kütyü Magazin - 2017. november 24.

Elektronikus formában is eljuttatható univerzális ajándékkártyák érkeztek Magyarországra. A tetszőleges összeggel feltölthető e-kártyák számos termékre és szolgáltatásra felhasználhatók.

Univerzális ajándékkártya debütált AJI néven. Az új megoldás abban különbözik társaitól, hogy nem csupán egy üzletben válható be (jelenleg több mint 275 partner üzletben), valamint elektronikus úton is ajándékozható. Még fizikai kártyára sincs szükség feltétlen ahhoz, hogy vásároljunk vele.

E-kártya formájában közvetlenül az ajándékozott e-mail címét megadva pedig 5 percen belül célba ér az ajándék. Itt megfogalmazhatunk egy egyedi üzenetet, és a címzetthez már a jókívánságainkkal együtt érkezik meg az ajándék.


Ez akkor praktikus, ha távol élő hozzátartozónkat vagy barátunkat szeretnénk ily módon meglepni. Az e-kártyákat akár késleltetett küldéssel is megrendelhetjük az AJI webshopban közvetlenül a címzettnek vagy kérhetjük saját e-mail címünkre, majd továbbíthatjuk a megajándékozottnak, melyet kinyomtathat, vagy egyszerűen okostelefonján is bemutathatja a partner üzlet pénztáránál beváltáskor. Ez a megoldás igen környezetbarát, és ez nekünk nagyon tetszik.

Teljesen úgy működik, mint a plasztikkártyák: a feltöltött összeget a megajándékozott egy vagy több különböző alkalommal költheti el számos elfogadóhelyen.

A megoldás előnye továbbá, hogy online is rendelhető, nem kell sorban állni, és egy napon belül már postázzák is a plasztik kártyát, illetve Akárcsak egy bankkártyánál, a felhasználó követheti egyenlegét az oldalon, minden tranzakcióról értesítő e-mailt kap, és amennyiben elveszti, úgy kártyáját letilthatja.

Az egyedi tervezésű AJI kártyák mellett a webshopban számos ismert márka saját ajándékkártyája is megvásárolható: Decathlon, Butlers, dm, iCentre, Kazar, Líra, JYSK, Deichmann, Fradi, stb.

Végül, de nem utolsó sorban az AJI cég támogatja az UNICEF szervezetet, így nem csak a megajándékozottnak okozol majd örömet, hanem a rászoruló gyerekeknek is. Javasoljuk karácsonyra!

Többféle alkalomra szánt kártyatípus érhető el. A teljes kínálat az AJI hivatalos oldalán tekinthető meg.

Vissza