50 ezer forintos extra készülékkedvezmény Telekom Magenta 1-eseknek

Kütyü Magazin - 2017. november 22.

Az ügyfelek nem csupán a mobilinternet terén kapnak többet a korlátlanság élményéből, mostantól készüléket is korlátok nélkül választhatnak.

Széleskörűen variálható kedvezményekkel nyitja a Telekom a karácsonyi szezont, amely – a Google keresési trendjei és a gyakorlati tapasztalatok szerint is – már november elején kezdetét veszi, természetesen az ajándékkereséssel. A legnépszerűbb célpontok a számítástechnikai eszközök, a szórakoztatóelektronikai cikkek és az okostelefonok – derül ki az eNet Internet Kutató felméréséből.

A Telekomnál a karácsonyi szezon beköszöntése és a Black Friday akciók eredményeképpen az elmúlt hétvégén a forgalom többszöröse volt a megszokottnak.

Egyes piackutatók (GKI és NRC Piackutató) adatai szerint tavaly átlagosan 30-40 ezer forintot költöttek karácsonyi ajándékra a magyarok. Ehhez járul hozzá egy extra 50 ezer forintos készülékkedvezménnyel a Telekom karácsonyi ajánlatában új szolgáltatás mellé, Magenta 1 csomagban akár mobil vagy otthoni készülék is 50 ezer Ft extra kedvezménnyel választható 2 év hűségidő vállalása mellett. Most Magenta 1 csomagban, új szolgáltatás és Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombináció mellé egy Samsung Galaxy S8+ ugyanúgy nulla forintért vihető el, mint egy modern és méretes (139 cm-es) Samsung vagy LG okostévé.

Aki korlátlan élményekre vágyik, az választhat teljes korlátlanságot nyújtó mobilnetcsomagot, amelynek előfizetői a videókat is az elérhető maximális sávszélességben élvezhetik, továbbá olyan mobilnet csomagok is elérhetők, amelyek korlátlan belföldi közösségi média, navigáció vagy chat használatot tartalmaznak (promóciós jelleggel).

A korlátlan csomagok mellé különféle gyártók felső kategóriás készülékei is kedvező feltételekkel vásárolhatók most meg, a legmodernebb Huawei épp úgy szóba jöhet, mint az Apple készülékei (mobil előleg fizetése esetén). Utóbbiak esetében ez hosszú távú megoldás is lehet, hiszen idéntől a Telekom kedvezményes upgrade lehetőséget biztosít az iPhone-tulajdonosoknak az egy éves használat leteltével. Ennek keretében a lehető legkedvezményesebb konstrukció mellett lehet váltani az éppen aktuális új iPhone-ra (az előző, 24 hónapos határozott időtartamú szerződése megkötésekor részletre vásárolt iPhone készülékének megfelelő állapotban való leadása mellett).

A Telekom új ajánlataiban úgy is lehet korlátok nélküli a mobilinternet, hogy a többi szolgáltatást tekintve akár visszafogottabbak a felhasználó igényei. Azaz kisebb Mobil hangcsomag mellé is igényelhető korlátlan mobilinternet. A korlátlanság a kedvezmények kiaknázásában is megmutatkozik, hiszen 2 év hűségidővel vállalt új mobil- vagy otthoni előfizetés esetén akár mobil, akár otthoni készüléket lehet választani a kínálatból.

További kedvezményes készülékajánlatokért érdemes felkeresni az alábbi webcímet: https://www.telekom.hu/lakossagi/karacsony

További információ a Magenta 1 kedvezmények részleteiről: https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/magenta1keszulekek

Vissza