Egészség és kényelem szeretteinknek karácsonyra

Kütyü Magazin - 2017. november 15.

Az egészség a legfontosabb dolog. Karácsonyra nem is adhatsz személyre szólóbb ajándékot szeretteidnek, mint olyan okoseszközöket, amelyekkel megőrizhetik azt. 

Válassz a Nokia egészségmegőrző termékcsalád termékei közül, és biztos lehetsz abban, hogy jó kezekben lesznek. Ha pedig a biztonságuk is fontos számodra, az Elgato Eve okosotthon termékcsalád tagjai gondoskodnak majd róluk minden pillanatban – akkor is, amikor nem tudsz velük lenni.

 

NOKIA HEALTH – okos egészségügyi termékcsalád

A Nokia digitális egészségmegőrző okoseszközei nemcsak a teljes életmódváltásban, de az egészséges életmód megtartásában is segítenek.

https://health.nokia.com

 

Nokia Body Cardio

 

A Nokia Body Cardio pulzusmérős okosmérleg akár az egész családra figyel, hiszen összesen 8 különböző felhasználó adatait képes külön kezelni. Wi-Fi segítségével automatikusan szinkronizálja az adataid a telefonodra letöltött applikációba. Egy lépésben kaphatsz információt szív- és érrendszeri egészségedről, testösszetételedről, mint súly, testzsírszázalék és víztartalom, izom- és csonttömeg. Követi a testtömegindexed változását, valamint okos tanácsokkal támogat az életmódváltásban, egészséged és alakod megőrzésében. A Body Cardio által mért adatokat és tendenciákat pedig akár orvosodnak is meg tudod mutatni.

Ajánlott fogyasztói ár: Nokia Body Cardio: 59 100 Ft

 

Nokia BPM+ okos vérnyomásmérő

A Nokia vérnyomásmérőt puha mandzsettájával bárhol, bármikor egyszerűen és kényelmesen használhatod. Az orvosilag is elismert eszköz a szisztolés és diasztolés vérnyomásértékeket és a pulzust is méri. A Health Mate applikációban könnyen értelmezhető, látványos grafikonon jelennek meg a rögzített adatok, amelyeket akár orvosoddal is könnyedén megoszthatod, így eredményesebben kezelhetők a vérnyomáspanaszok is.

Ajánlott fogyasztói ár: 42 700 Ft

 

Nokia Thermo

 

A Nokia Thermo infravörös szenzorral ellátott okos lázmérővel akár közvetlen érintés nélkül is pontosan és gyorsan mérheted meg testhőmérsékletedet. A mérési eredményeket az eszközzel szinkronizált okostelefonodon is láthatod a Health Mate alkalmazásban, sőt akár családtagjaiddal is megoszthatod.

Ajánlott fogyasztói ár: 32 800 Ft

 

Nokia Home

 

Ha a családodat és lakásodat egyaránt biztonságban szeretnéd tudni, vigyázz rájuk a Nokia Home okosotthoni HD kamerával. Éjszakai üzemmód, 12-szeres zoom, értesítések, videófelvétel és megannyi funkció segít, hogy tudd, mi történik otthonodban, míg távol vagy. Emellett még a levegő minőségét is ellenőrizheted az eszközzel.

Ajánlott fogyasztói ár: 65 700 Ft

 

ELGATO EVE termékcsalád

Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve vezeték nélküli otthonfigyelő termékcsaláddal elég egyetlen pillantást vetned telefonodra, hogy teljes képet kapj arról, mi történik otthonodban. Az iOS rendszerű készülékekhez csatlakoztatható összes Eve eszköz adatát az applikációban egyetlen helyen láthatod, ezen keresztül irányíthatod őket, személyre szabhatod a beállításokat, és automatizált programokat is megadhatsz! Apple TV használatával a funkciókat otthonodtól távol is élvezheted, az állapotváltozásokról pedig értesítéseket is kaphatsz.

 

Az Elgato Eve Room lakásod levegőjének minőségét figyeli, hogy lásd, mikor kell szellőztetni, vagy épp mikor érdemes párásítani kicsit.

https://www.elgato.com/en/eve/eve-room

Ajánlott fogyasztói ár: 26 300 Ft

 

Az Elgato Eve Weather segít, hogy mindig az időjárásnak megfelelően indulj el otthonról. Megtudod a külső hőmérsékletet, páratartalmat és még a légnyomást is – fejfájósaknak, frontérzékenyeknek ez különösen hasznos lehet.

https://www.elgato.com/en/eve/eve-weather

Ajánlott fogyasztói ár: 16 400 Ft

Az Elgato Eve Motion rögzíti, ha mozgást érzékel lakásodban és azonnal értesítést küld okostelefonodra. Szereld fel nyílászáróidra az Elgato Eve Door & Window szenzort, és könnyen ellenőrizni tudod, hogy nem maradt-e véletlenül nyitva egy ablak vagy nehezen záródó ajtó. Az állapotváltozásról értesítést is kapsz telefonodra.

https://www.elgato.com/en/eve/eve-motion

https://www.elgato.com/en/eve/eve-door-window

Ajánlott fogyasztói ár: 16 400 Ft

 

Gyakran felejted a konnektorba dugva az éppen nem használt elektronikai cikkeidet? Az Elgato Eve Energy-vel akár távolról is kikapcsolhatod ezeket, így nem fogyasztják feleslegesen az áramot, és azon sem kell aggódnod, hogy a bedugva felejtett műszaki cikkek netán balesetet okoznak.

https://www.elgato.com/en/eve/eve-energy

Ajánlott fogyasztói ár: 16 400 Ft

 

Energiatakarékosság fűtéssel? Az Elgato Eve Thermo-t szeretni fogod: segítségével az iOS készülékeden keresztül állíthatod be a kívánt hőfokot, sőt, napirendedhez igazíthatod, mikor milyen meleg legyen a lakásban. Az Eve Door & Window eszközzel együtt használva beállíthatod azt is, hogy ha kinyitod az ablakot, a fűtés automatikusan szüneteljen.

https://www.elgato.com/en/eve/eve-thermo

Ajánlott fogyasztói ár: 23 000 Ft

 

Elgato Avea Flare

Az Elgato okostelefonnal vezérelhető LED lámpájával, az Avea Flare-rel hangulatodhoz igazíthatod a fényeket. Kapcsold be a zenét, töltsd meg a levegőt üdítő fénnyel, és élvezd ahogy a fények és színek hatására minden nyugodtabbá válik körülötted!

https://www.elgato.com/en/avea

Ajánlott fogyasztói ár: 32 800 Ft

Vissza