360 fokos fesztivál streaming először Közép-Európában!

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 11.

Több koncertet 360 fokos élő stream segítségével élvezhetnek azok, akik valamilyen okból távol maradnak az idei SZIGET Fesztiváltól, de kíváncsiak az ott történő eseményekre. A Telekom a 25. jubileumi SZIGETEN is segíti a távolságok áthidalását.

Idén – elsőként közép-európai fesztiválhelyszínről - két 360 fokos élő stream valósul meg a Telekom támogatásával azok számára, akik nem tudják a helyszínen élvezni a koncerteket.

A Telekom Electronic Beats Aréna 22 óra és 04:30 között megrendezett koncertjeit augusztus 10. és 15. között, míg a Colosseum 18 és hajnali 3 óra közötti koncertjeit augusztus 9. és 15. között követhetik 360 fokos élő közvetítésen keresztül. A streamek a SZIGET saját Youtube-csatornáján és a fesztivál honlapjáról is elérhetők a koncertek ideje alatt, így ezeket bárki otthonról vagy a nyaralásáról, laptopról vagy akár okostelefonról is meghallgathatja és megnézheti, az élőhöz hasonlatos élményben részesülve.

A Telekom évek óta a SZIGET Fesztivál egyik fő támogatója és idén is az egyik legnépszerűbb és legnagyobb helyszínnel, a Telekom Electronic Beats Arénával lesz jelen a jubileumi eseményen. A klasszikus szponzoráció mellett a vállalat minden évben valamilyen technológiai innovációval járul hozzá a SZIGET-élményhez.

Szintén a 360 fokos streaming technológia tette lehetővé, hogy a rajongók a világ bármely pontjáról élőben követhessék a Gorillaz június 20-i kölni ’Humanz’ lemezbemutató koncertjét a Telekom Electronic Beats weboldalán (www.electronicbeats.hu). 

Vissza