Megérkezett hazánkba a Huawei P9

Kütyü Magazin - 2016. április 27.

A Huawei P9 mától Magyarországon is elérhető a vállalat kiskereskedelmi partnereinél. A mobil ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es verzióban kapható.

Media Markt, EDigital, Speedshop, BestByte, Euronics, Firstphone, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista és a Mall.hu kínálatában kapható a Huawei legújabb csúcsmobilja, a P9 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áronA P9 a Huawei és az ikonikus fényképezőgép-gyártó, a Leica Camera AG együttműködésének első terméke, amelyre a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.  

A P9 a szolgáltatóknál egy SIM kártyás változatban lesz elérhető: a Telekomnál 2016 május 2-tól  ezüst és szürke színekben, a Vodafone-nál pedig május második hetétől szürke színben.
 
 
Huawei P9 Plus egy SIM-es verziója várhatóan 2016 júniustól  kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A modell szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.
Vissza