Új Oppo R7 Plus verzió a színen

Czipperer Dia - 2015. december 9.

Az Oppo bejelentette R7 Plus modelljének legújabb kiadását. A telefon több RAM-mal és tárhellyel érkezik, és immáron előrendelhető Kínában.

Megjelent az Oppo R7 Plus mobil 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt tárhellyel felszerelt változata. Összehasoníltásképpen, a hagyományos modell 3 gigabájt memóriával és 32 gigabájt tárhellyel került forgalomba.

A specifikációk többi része megegyezik az eredeti termékkel, vagyis a modell lelke egy Snapdragno 615-ös chipset, kijelzője pedig egy 6 hüvelykes (1080 x 1920 pixel) AMOLED megjelenítő. A telefon hátoldalán egy 13, előlapján pedig egy 8 megapixeles fényleső kapott helyet. Az Oppo R7 Plust combos, 4100 mAh-es akkumulátorral látta el a gyártó, fedélzetén pedig egy Android 5.1 Lollipop alapú Color OS 2.1 rendszer fut.


Ami az árat illeti, az új kiadás 465 dolláros áron kerül majd forgalomba Kínában, a nemzetközi piacokon pedig 515 dolláros árcédulával. Az Oppo hivatalos kínai oldalán már elő is rendelhető a készülék, a tényleges értékesítés pedig hónap végére várható. Jó hír, hogy a színek között az arany is helyet kapott.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Oppo R7 Plus, Oppo
Vissza