A Xiaomi vezérigazgatója posztolt képet az új mobilról

Czipperer Dia - 2015. november 20.

Napokon belül új Xiaomi modell lép majd színre. A Redmi Note 2 Pro készülékről a vállalat feje maga osztott meg egy képet a Weibón.

Lin bin, a Xiaomi vezérigazgatója tett közzé egy képet a vállalat soron következő, fém borítású Redmi Note 2 Pro modelljéről a Weibón. A képen jól látszik, hogy a mobilt egy lekerekített kamerával szerelték fel, és a hozzá társuló LED vaku alatt – több gyártó példáját követve – kapott helyett az ujjlenyomat-olvasó szenzor. Ezzel a Redmi Note 2 Pro lesz a vállalat első olyan mobilja, amely ujjlenyomat-olvasóval érkezik.

A további specifikációkat illetően, ha minden igaz, a készülék egy 5,5 hüvelykes, Full HD (1080 x 1920 px) felbontású megjelenítővel érkezik majd, lelke pedig egy 2 GHz órajelű, nyolcmagos MediaTek MT6795-ös chipset lesz. A nyolc mag mindegyike Cortex-A53-as, melyek azonos teljesítményen pörögnek, vagyis nem big.LITTLE technológiájú chipsetről van szó. Úgy tűnik, memória tekintetében válogathatnak majd a felhasználók, ugyanis 2, illetve 3 gigabájt RAM-os verzió is érkezik, melyhez 16 gigabájt tárhely társul.

A mobil ezen felül egy 13/5 megapixeles kamerakombót kapott, az üzemidőről pedig egy 3060 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A telefon fedélzetén az 5.0.2-es verziójú Android Lollipop rendszer telejsít szolgálatot.


Ha minden igaz, a 2 gigabájt RAM-mal felszerelt modell 172 dollárba kerül majd, ehhez mérten pedig valamivel drágább lesz az ütősebb kiadás. A készüléket várhatóan november 24-én,  jövő csütörtökön, egy nagyszabású sajtóesemény keretében jelentik majd be hivatalosan.

 

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza