Új fitnesz karóra trió a Garmintól

Czipperer Dia - 2015. október 21.

A Garmin egy új hordható okoseszköz trióval rukkolt elő. Az új modellek a Forerunner 235, 230 és 630 nevet viselik.

Három hordható okosóra is lapult a Garmin tarsolyában. A Forerunner 235, Forerunner 230 és Forerunner 630 névre keresztelt eszközök külsőre nagyon hasonlóak, azonban felszereltségüket tekintve eltérnek egymástól.

A Forerunner 235-ös és 230-as modell hasonló specifikációkkal bír, a jelentős különbség közöttük azonban, hogy míg az előbbi beépített pulzusmérővel érkezik, addig az utóbbi modell nem. Állítólag azonban ez is képes lesz mérni a szívritmust, csak egy külön ANT+ mellkas öv kell majd hozzá.

A modellek kompatibilisek a Connect IQ okostelefon platformmal, amely extra számlap elrendezéseket, appokat, widgeteket is kínál.

 

 

Mindkét modell számos adatot gyűjt a felhasználóról (pl. lépésszámláló, alváskövetés, napi célok nyomon követése stb.), azonban üzemidő terén a Forerunner 230 bírja jobban a strapát. Míg ez a modell akár 16 órán keresztül helyt áll, addig a Forerunner 235 csupán 11 óra rendelkezésre állást garantál egyetlen töltéssel.

 


Végül, de nem utolsósorban, ott van még a Forerunner 630-as modell, amely ugyan nem beépített pulzusmérővel érkezik (ANT+ öv szükséges szintén), cserébe azonban számos extrát kínál. Futás közben képes mérni többek között az egyes lépéshosszokat, a felkészültségi szintet, illetve a földdel való szimmetriát is.


Ami a modellek árát illeti, a legkedvezőbb árcédulával a Forerunner 230 érkezik, amely az 249 dollárba kerül majd, míg a Forerunner 235-ös modell 329 dolláros áron kerül majd forgalomba. A legdrágább a sorban pedig a 630-as modell lesz a maga 399 dolláros árcédulájával.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza