Telefonon is gyűjthetjük a Clubcard pontokat a Tescóban

Kütyü Magazin - 2015. október 13.

A Tesco Clubcarddal rendelkezők az új mobilalkalmazással október 1-től pénztárcájuk helyett telefonjukon is gyűjthetik kuponjaikat és utalványaikat. Az iOS, Android és Windows platformokon is elérhető applikáció hosszú távú célja, hogy külföldi áruházakban is lehetővé tegye a kuponok beváltását.

Mobilalkalmazással rukkolt elő a Tesco. A Tesco Clubcard ingyenes mobilapplikációjával a vásárlók egy helyen tarthatják minden kedvezményre jogosító és pontgyűjtő kártyájukat, kuponjaikat és utalványaikat. Az alkalmazást letöltő felhasználók egyszerűen beszkennelik meglévő papíralapú kuponjaikat a Clubcard rendszerébe, így ezután bárhol, bármikor felhasználhatják azokat okostelefonjuk segítségével.

A fejlesztéssel a vásárlók ráadásul könnyedén nyomon követhetik pontegyenlegüket és tranzakcióikat, sőt, extra ajánlatok között is böngészhetnek. A hivatalos Clubcard applikációba felvitt kedvezményeket pedig a pénztárosok és az önkiszolgáló kasszák a vásárló okostelefonjából is be tudják olvasni.

A vállalat az elmúlt másfél év során kiemelt figyelmet fordított a digitális fejlesztésekre. Az online felületek kialakítását követő lépés a Tesco Clubcard applikáció, amelyet Magyarország mellett Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is elindítottak.í
 



A Tesco Clubcard ingyenes mobilapplikáció elérhető a Google Play, AppStore és Windows Phone alkalmazás-áruházakban.

 

Kulcsszavak: Tesco, mobilalkalmazás
Vissza