Az első, Indiában gyártott Gionee mobil a színen

Czipperer Dia - 2015. október 13.

A Gionee hivatalosan is bemutatta első, Indiában gyártott mobiltelefonját.  Az F103 névre keresztelt készülék a Foxconn létesítményében készült.

A kínai Gionee vállalat elnöke, William Lu és az indiai egység vezetője, Arvind Vohra, valamint N. Chandrababu Naidu, az indiai Andhra Pradesh állam vezető minisztere mutatta be hivatalosan a legújabb Gionee készüléket Visakhapatnamban.

A bejelentés kevesebb mint egy héttel azután történt, hogy a vállalat Elfie E8 mobilját bemutatta Indiában. A telefon az F103 nevet viseli, és fekete, valamint hajnal- és gyöngyház fehér árnyalatokban kerül majd piacra.
 


A specifikációkat szemügyre véve a készülék meghajtásáról egy négmyagos, 1,3 GHz órajelű MediaTek MT6735-ös processzor gondoskodik 2 gigabájt RAM társaságában, az üzemidőért pedig egy 2400 mAh-es akkumulátor felel.

Az 5 hüvelykes HD IPS kijelzővel ellátott mobil főkamerája 8, előlapi fénylesője pedig 5 megapixeles felbontással bír. A mobil fedélzetén a vállalat Amigo 3.0 felhasználói felületével megspékelt Android Lollipop rendszer fut. A 4G-képes készülék GPS/A-GPS, Bluetooth és micro-USB támogatással rendelkezik.

A mobil 9999 rúpiás, azaz 155 dolláros áron kerül majd forgalomba.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Gionee F103, India, Gionee
Vissza