Csúszik a Meizu Pro 5 megjelenése

Farkas Norman - 2015. október 9.

Egy a gyártást megnehezítő természeti csapás miatt csak novemberben kerül piacra a Meizu múlt hónapban bemutatott mobilja, a Pro 5.

A Meizu szeptemberben mutatta be a nagyközönségnek felső-középkategóriás újdonságát, melynek piaci premierjét október 12-re tervezték. A friss infók szerint azonban tovább kell várni a Pro 5-re, mivel áradás sújtja a kínai Guangdongot, ahol így nem tudnak haladni a készülék unibody alumínium burkolatának gyártásával. Szerencsére nem kell több hónapos csúszással számolni, a vállalat szerint novemberben már elérhető lesz a mobil.

 

 

Ami a Meizu Pro 5 tudását illeti, egy Exynos 7420 chipset felel a készülék működéséért, amit változattól függően 3 vagy 4GB RAM és 32 vagy 64GB belső tárhely egészít ki. A telefon előlapját egy 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású Super AMOLED kijelző uralja, energiaellátását pedig egy 3050mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Az Android 5.1 Flyme 5 OS felülettel felturbózott verzióját futtató jövevénynek képalkotás frontján sincs oka a szégyenkezésre: 21 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát tudhat magáénak.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: Meizu, Meizu Pro 5, premier
Vissza