Ingyenes frissítés az LG minden webOS 1.0 alapú okostévéjére

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 3.

Az LG minden webOS 1.0 rendszerű televízióra ingyenes frissítést kínál. A készülékek a megújult,  webOS 2.0 frissített operációs rendszert kapják meg fedélzetükre, amely kibővített funkciókkal áll a felhasználók rendelkezésére.

Új funkciók érkeznek a webOS 2.0 platformmal az LG okostévéire. My Channels (kedvenc csatornák), Quick Settings (gyorsbeállítások), Input Picker (bemenetválasztó), Live Menu (élő menü) ―, valamint letisztult kezelőfelületével, kényelmes „shortcut”-okkal (azaz gyorsított funkció elérésekkel), csökkentett rendszerindítási idővel és az alkalmazások közötti gyorsabb váltással növeli a felhasználói élményt.

A My Channels funkció segítségével a leggyakrabban használt csatornák egyszerűen a menüsávra helyezhetőek a kényelmes elérés érdekében. A Quick Settings menüvel a készülék beállításai az éppen futó műsor megszakítása nélkül módosíthatóak, az Input Picker pedig azonnal felismeri a csatlakoztatott eszközöket, garantálva a gyors és azonnali használatot. A Live Menu (élő menü) frissített felhasználói felületével pedig még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a tartalmak közötti böngészés.

A webOS 1.0 operációs rendszer frissítése várhatóan szeptember 21-én indul. Azoknál a készülékeknél, ahol az automatikus frissítés elérhető, a webOS 1.0 azonnal frissül. Ellenkező esetben a képernyőn egy pop-up üzenet jelenik meg, amely pontról pontra végigvezeti a felhasználót a frissítés egyes lépésein.
 




Az IFA 2015 látogatói ezt az úgynevezett Value Pack frissítést maguk is megismerhetik az LG standján szeptember 4. és 9. között.

 


 

Vissza