Olcsó Nokia mobilok a színen – Nokia 222 és 222 Dual SIM

Czipperer Dia - 2015. augusztus 26.

Új hagyományos telefonokat mutatott be a Nokia. A Nokia 222 és 222 Dual SIM mobil adók és illetékek nélkül mindössze 37 dollár kerül.

Igazi feature phone-okkal rukkolt elő a Nokia. A 222-es modell Dual SIM változatban is elérhető. A 2,4 hüvelykes, QVGA kijelzővel megáldott mobilok nem rendelkeznek Wifi támogatással, és mindössze 2G-képesek. Ez nagyban behatárolja a lehetőségeket, azonban a népszerű közösségi oldalak, így a Facebook és a Twitter is elérhető, valamint a Facebook Messenger és a GroupMe a csevegéshez. A Bluetooth alapú SLAM pedig a helyi fájlmegosztáshoz használható.

A mobilok szórakozási lehetőséget is kínálnak. Egy okostelefonhoz nem hasonlítható játékélményt kínál, viszont az Assassin's Creed Brotherhood és a Midnight Pool 3 is előretelepített játékként megtalálható rajtuk.


A Nokia 222 2 megapixeles fénylesőt kapott, amely 320 x 240 pixeles, 15 fps videók rögzítésére képes. Található a mobilon egy LED flash világítás is, azonban nem a készülék tetején, így ez vakuként nem használható.

A telefonok microSD támogatással rendelkeznek, melynek révén 32 gigabájtig növelhető a tárhely, valamint MP3 lejátszó és FM rádió is található fedélzetükön.

A két mobil szeptembertől lesz kapható, azonban elképzelhető, hogy csak a fejlődő országok piacán lesz elérhető.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: telefon, Nokia 222, Nokia
Vissza