Moto X Style – a stílus szolgálatában

Czipperer Dia - 2015. július 30.

A Motorola Moto X szériájának másik új tagja egy stílus fókuszú mobil. A nagyobb kijelzővel és elegánsabb külsővel rendelkező modell jobb vizuális élményt kínál a felhasználóknak.

Elsőként az Egyesült Államok felhasználói számára lesz elérhető a Moto X Style. A vállalat legújabb androidos mobilja a Moto G-vel és a Moto X Playjel karöltve mutatkozott be.

A két Moto X közül egyértelműen a Style a nagyobb és erőteljesebb példány. Az 5,7 hüvelykes kijelzőt kapott mobil már nem Full HD felbontással kecsegtet, hanem QHD vizuális élményt nyújt. A borításhoz képest 76%-os a kijelző aránya.
 


A 2560 x 1440 pixeles felbontás mellett a készülék processzora is jobb lett. A telefon lelke egy 1,8 GHz órajelű Qualcomm Snapdragon 808-as lapka, fedélzetén 3 gigabájt RAM-mal, valamint 16/32 vagy 64 gigabájtos tárhellyel érkezik majd a piacra. Az opcionális tárhely mellett szintén microSD-vel turbózható a kapacitás.

Ahogy a telefon neve is sugallja, a vállalat a stílus jegyében alkotta meg. Számos hátlap elérhető lesz majd a mobilhoz, köztük bőr, fa, valamint színes műanyag borítások is.
 


A Moto X Playhez hasonlóan 21 megapixeles fő-, valamint 5 megapixeles előlapi fénylesőt kapott. Ugyanakkor jobb fényekkel, gyorsabb fókusszal és rögzítéssel, valamint ütősebb színekkel kecsegtet a mobil.

Viszont a készülék akkumulátora szerényebbre sikeredett: a gyártó egy 3000 mAh-es példányt épített a modellbe, azonban a Motorola elmondása szerint ez a világ leggyorsabban tölthető okostelefonja jelenleg a piacon.

A Moto X Style szeptembertől lesz elérhető Android 5.1.1-es rendszerrel a fedélzetén. Az árcédula szintén kedvező, és még a Moto X Playnél olcsóbban, 200-300 dollár közötti áron érkezik majd, elsőként az Egyesült Államokba.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza