Apple Watch applikáció a KLM-től

Kütyü Magazin - 2015. július 20.

A KLM Holland Királyi Légitársaság bemutatta az első Apple Watch-ra kifejlesztett applikációját. Az Apple Watch-csal rendelkező utasok ezáltal a csuklójukon hordhatják a legfontosabb utazási tudnivalókat.

Az Apple Watch hatalmas segítséget nyújthat az utasoknak. Az utazás sokszor stresszes, különösképp maga a repülés, illetve az azt megelőző folyamat. A KLM Apple Watch applikáció releváns szolgáltatásokat mutat az utasoknak az indulás napján, mint például a beszállásig hátralevő idő, a beszállókártya, vagy az esetleges repüléssel kapcsolatos módosítások. Az applikációnak köszönhetően az utasok a legfrissebb információkhoz juthatnak hozzá.

​„Az Apple Watch applikáció kifejlesztése és hozzáadása digitális szolgáltatásaink portfoliójához tökéletesen kapcsolódik a KLM célkitűzéseihez, miszerint utasainak a legjobb szolgáltatást nyújtsa a legmegfelelőbb időben és a legjobb helyen. Az Apple Watch személyes jellege okán nagy lehetőségeket rejt, így ezt az elkötelezettségünket bővíthetjük a jövőben."- nyilatkozta Tjalling Smit, az Air France-KLM Digital senior alelnöke.
 
A becsekkoláshoz az Apple Watch-csal rendelkező utasnak csak meg kell érintenie a képernyőt, és már el is tudja menteni a beszállókártyáját, amit ugyanilyen egyszerűen elő is tud hívni a beszállásnál. Ezen felül a repülés időtartama alatt az applikáció mutatja az utazásból hátralévő időt.
 
A repüléssel kapcsolatos infók és a kapcsolódó szolgáltatások mellett az applikáció egyedi funkciókat is tartalmaz, melyek a KLM Flying Blue törzsutas program tagjai számára érhetők el. A törzsutasok egy pillanat alatt utánanézhetnek a Flying Blue szintjüknek, valamint mérföldjeik számának.
 
Mostantól a KLM Smartphone applikáció legfrissebb verziója, ami szintén támogatja az Apple Watch applikációt, elérhető az Apple App Store-ban. Az Android okosórával rendelkezők már tavasztól letölthették a KLM applikációját a Google Play áruházból.
 
 
 
 
Kulcsszavak: Apple Watch, KLM
Vissza