Végre itt a „high score selfie”!

Vértes Judit - 2015. április 15.

A két programozóbólálló Nerd Agency játékfejlesztői megalkották a „high score selfie”-t. Az általuk fejlesztette Boom Bunny játék után nem csupán az eredményt oszthatjuk meg a közösségi oldalakon, hanem az eredmény megpillantásakor készített selfie-t is.

A selfie-k korában előbb-utóbb várható volt, hogy megjelenik az új alkalmazás, a high score selfie. A Bloom Bunny iOS játék mostantól fotót készít rólunk abban a pillanatban, amikor meglátjuk a játékban elért pontszámunkat, és ezt – természetesen az elért pontszámmal együtt – megoszthatjuk barátainkkal, ismerőseinkkel és üzletfeleinkkel. 

Jack Cooney, a Nerd Agency egyik alapítója elmondta, már régóta megfigyelték, hogy az emberek szívesen megosztják a játékban elért eredményeiket Twitteren vagy Facebookon, különböző szavakkal körülírva sikerüket vagy bukásukat. Innen jött az ötlet, hogy bizonyára vicces lenne az eredmény megpillantása közben készített selfie.

Az alkalmazás kódolása nehezebb volt, mint gondolták, de elkészült. Azóta egy másik játékhoz, a Hop Hop Ninja!-hoz is letölthető. Eddig összesen 1,2 millióan próbálták ki új alkalmazásnak.
 


Jack Cooney, és társa, Rheo Violenes Skype-on keresztül dolgoznak, Rheo Dániában, Jack pedig Angliában él.

„Játékosok vagyunk, akik játékokat készítenek játékosoknak” – mondják a fejlesztők, akiknek életcéljuk hogy minél több vicces dolgot hozzanak létre.

 

Forrás: Techcrunch.com

Vissza