Kiszivárgott képeken és videón az iPad mini 4 [Videó]

Czipperer Dia - 2015. április 9.

Fotón és videón pózol a legújabb Appel üdvöske. Ha minden igaz, a cupertinó cég soron következő táblagépe, az iPad mini 4 látható a képeken.

Egyelőre még nem sokat tudunk az Apple készülőben lévő iPadjéről, azonban a francia NowhereElse jóvoltából egy kép máris napvilágot látott róla egy videó kíséretében. Ha hihetünk az egyperces videónak, akkor új modell külső borítását látjuk a felvételen.

Egyelőre még nem sokat tudunk az új modellről, ám a kép és a felvétel alapján jól látszik, hogy sokban hasonlít az iPad Air 2-höz, eltűnt a némító gomb is.

A házon látszanak még a hangszóró lyukak a két oldalán, melyek egy újratervezett, egysoros hangszórórácsról tanúskodnak, valamint a Lightning port is. Egyelőre még nem biztos, hogy a modell vékonyabb lesz elődjénél, de a vállalat legújabb stratégiája ebbe az irányba halad, és már az iPad Air 2-nél is a korábbi kétsoros helyett szimpla hangszóró lyukakkal találkozhattunk.

A dizájnon túl a felszereltségre is kíváncsiak lennénk, melyről egyelőre semmilyen pletyka nem árulkodik. A tavalyi A8X chip egy nyilvánvaló választásnak tűnik, de az is lehet, hogy az Apple rögtön az A9-et célozza meg.

  

 

 

Forrás: 9to5mac.com

Vissza