Prémium füles fillérekért – itt a Xiaomi Piston 3 headset

Farkas Norman - 2015. április 1.

Piacra került a Xiaomi Red Dot Desig Award díjas headsetje, a Piston 3. Az androidos vezérlőgombokkal felvértezett füles nemcsak jól néz ki, szuper hangminőséget is kínál, ráadásul igen vonzó árcédulát kapott.

A Xiaomi nemcsak az okostelefonok és a táblagépek frontján igyekszik bebizonyítani, hogy a jó minőséghez nem feltétlenül kell magas árnak párosulnia, hanem a kiegészítők esetében is. Ennek legújabb bizonyítéka a Piston 3 headset, amely még jobb és szebb lett, mint elődje, mégis kedvező áron áll a hangminőségre kényes felhasználók rendelkezésére.

 

 

A Piston 3 prémium megjelenéséről a szálcsiszolt fém burkolat gondoskodik, ami már a termékdizájnt elismerő Red Dot Design Award díjhoz is hozzásegítette a kütyüt. Az ergonómiáról és a kényelmes viseletről a fő elemből kissé ferdén kiinduló, így a fülbe tökéletesen illeszkedő vetőcső gondoskodik, amit különböző méretű gumiharangokkal láthatunk el. A több mint 100 tesztelő alkalmazásával tökélyre fejlesztett headset törésmentes zsinórján három vezérlőgomb kapott helyet, melyekkel könnyedén kezelhetők a hívások és a csatlakoztatott telefon zenelejátszója is.

 

 

Bár a Piston 3 egy ütős füles, az ára mégis elég vonzó: csupán 99 kínai jüant, vagyis kevesebb, mint 5000 forintot kell kicsengetni egy példányért a Xiaomi anyaországában.

 

 

[Forrás: GizmoChina]

Vissza