E-Ink kijelzőjével próbál sokszínű lenni a Volvorii Timeless okoscipő

Czipperer Dia - 2015. március 23.

Az okoscipő fogalma ma még közel sem olyan elterjedt és természetes, mint például az okostelefon kifejezés, de hamarosan ez is megváltozhat. Miért ne lehetne lábbelinket is olyan technológiával felruházni, mint más, a mindennapok során használt eszközünket?

Egy érdekes Indiegogo kampányra bukkantunk. Ezúttal kifejezetten a hölgyeknek kedvező megoldásról van szó, méghozzá egy okoscipőről. Sokszor már irtózunk a különféle okoseszközöktől, hiszen lassan már minden okos lesz körülöttünk, de ennek ellenére nem semmi találmányok látnak napvilágot.

A Volvorii Timeless egy nem mindennapi lábbeli, sőt. A litván megálmodók találmánya főként hölgyek számára lehet kedves. A cipő az Indiegogón kampányol a támogatókért-

Na de mit is tud ez a nem egészen átlagos lábbeli?

Az iShüu Technologies litván startup álmodta meg az e-ink kijelzővel ellátott magas sarkú cipőt. Az alapötlet, amelyre a találmány épül, hogy a viselője szabadon változtathassa megjelenését kedve szerint.

 


A magyar Liber8 Technology találmánya, a tago arc juthat eszünkbe. Nos, az alapgondolat ugyanaz, csak más testrészen. Az e-Ink kijelző révén itt is monokróm színekkel operálhat a viselő, és a dizájn egy okostelefon segítségével akár percről percre változtatható a hagyományos megjelenéstől egészen a mintás stílusig.

Bár a sosem merülő terméket nem tudja túlszárnyalni, akármennyire csinos is a cipő, ugyanis a lábbelit hetente egyszer fel kell tölteni. 

Íme a cipő testközelből:

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: IndieGoGo, okoscipő, cipő
Vissza