Három új Acer droid debütált az MWC-n

Farkas Norman - 2015. március 2.

Az Acer okostelefon-portfóliója három androidos készülékkel bővült. A középmezőnybe szánt újdonságokat az MWC előtti napon tartott eseményén leplezte le a vállalat.

További három készülék közül választhatnak azok, akik egy Acer okostelefon vásárlását fontolgatják. A tajvani cég ugyanis egy androidos mobiltrió leleplezésével indította az idei Mobile World Congresst.

A középkategóriás újdonságok közül a Liquid Jade Z a legkezesebb, hála 64 bites MediaTek processzorának és 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású kijelzőjének, ami az új Zero Air Gap technológiával készül és Gorilla Glass 3 üveg védelmét élvezi. A Jade Z kellemes fogásával és barátságos súlyával is igyekszik fokozni a felhasználói élményt; a 110 grammos készülék csupán 7,9 milliméter vastag. A Liquid Jade Z márciusban landol a piacon, ára 199 euró körül alakul.

 

 

Az LTE modemmel is felszerelt telefonnal természetesen fényképezni is lehet, szelfikhez 5 megapixeles előlapi modulját használhatjuk, minden másra kapunk egy 13 megapixeles, LED villanóval ellátott hátlapi kamerát.

A két másik friss modell a Liquid Z220 és a Liquid Z520. Utóbbi készülék 5 hüvelykes WVGA kijelzőt, négymagos Snapdragon 400 processzort, 1GB RAM-ot és 8 megapixeles, LED vakuval segített kamerát kapott, bónuszként pedig DTS hangszóró is került bele, így igazán rásüthetjük, hogy megéri azt a 109 eurót, amit az Acer elkér érte.

 

 

Ami a Liquid Z220-at illeti, harmatosabb hardverről és szerényebb kameráról beszélhetünk. A kétmagos Snapdragon 200 processzorral hajtott mobil hátlapján egy 5 megapixeles fényleső csücsül egy LED vaku társaságában. A 89 eurót kóstáló csöppség mellett szól a kompakt méret, hiszen 4 hüvelykes WVGA kijelzője trükkös mozdulatok nélkül is könnyedén kezelhető.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza