A Sony véletlenül leleplezte az Xperia Z4 Tabletet

Farkas Norman - 2015. február 25.

Az Xperia Lounge mobilalkalmazásban bukkant fel egy kis időre a Sony még be nem mutatott táblagépe, az Xperia Z4 Tablet. A programban megjelent infók szerint a jövevény 2K kijelzővel büszkélkedhet március elején, a barcelonai Mobile World Congress során hullik le róla a lepel.

A japán gyártó nagyott bakizott, s elrontotta a jövő héten kezdődő Mobile World Congressre tartogatott meglepetését. Történt ugyanis, hogy az Xperia Lounge alkalmazásban megjelent egy kis időre az Xperia Z4 Tablet adatlapja, ami szerint a készülék március 3-án debütál, vagyis az idei Mobile World Congress (MWC) során tárul a nagyközönség elé. Nem vitás tehát, hogy az új Sony táblagépet már a vállalat friss okostelefon-zászlóshajója előtt megismerhetjük, az Xperia Z4 ugyanis az eddigi infók szerint csak valamikor a későbbiekben, egy külön eseményen mutatkozik majd be.

 

 

Az Xperia Lounge-ban felbukkant adatok és képek szerint az Xperia Z4 Tablet impozáns hardverrel, 2K felbontású megjelenítővel és az Xperia Z3 Tablet Compactot idéző, lekerekített fém kerettel határolt készülékházzal érkezik.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena, Xperia Blog]

Vissza