Hamarosan elkezdődhet a tago arc dizájnkütyü tömeggyártása

Czipperer Dia - 2015. február 4.

Egy sosem merülő karkötő, melynek kinézete bármikor testreszabható: ez a magyar fejlesztésű tago arc. A tömeggyártás pedig a sikeres Indiegogo kampány után hamarosan kezdetét veheti.

A közelmúltban számoltunk be egy, főleg a hölgyek számára izgalmasnak ígérkező megoldásról, a LIBER8 Technology által fejlesztett tago arc karkötőről, melynek különlegessége abban rejlik, hogy NFC kapcsolaton keresztül okostelefonhoz kapcsolódva szabadon változtatható a megjelenése (e-ink kijelző), mindezt pedig kábelek és gombok nélkül valósíthatjuk meg. Ráadásul attól sem kell félni, hogy lemerül az eszköz.
 


A dizájnkütyü hamarosan az Indiegogón kezdi el gyűjteni a támogatókat. A most induló kampány után pedig elindulhat a tömeggyártás is.

A kampány egy bulival indul, melyről a hivatalos Facebook oldalon árulnak majd el további részleteket. A tervek szerint a világon bárki hozzájárulhat a termék sikeréhez, és vásárolhat a hamarosan elkészülő karkötőből. A tago arc várhatóan 2015 utolsó negyedévében lesz kapható kereskedelmi forgalomban.

Kovács Zoltán, a karkötő atyja egy kis titkot is elárult az indulással kapcsolatban. Mint kifejtette, a kampány indulásakor érdemes lesz ellátogatni a honlapra is, ugyanis sokkal kedvezőbb áron lehet majd hozzájutni a kiegészítőhöz.

 

Vissza