Elindult az ASUS "Face the Future" pályázata – saját ZenWatch üti a legügyesebb tervezők markát

Kütyü Magazin - 2015. január 19.

Az ASUS bejelentette a „Face the Future” elnevezésű tervezői pályázatot, amelynek keretében a tervezők elkészíthetik a saját eredeti ASUS ZenWatch arculattervüket abban a reményben, hogy azt a világ minden táján viszontláthatják majd az eszközökön – és megnyerhetik saját ASUS ZenWatch órájukat. 

Az ASUS ZenWatch egy finom kidolgozású Android Wear rendszerű óra, amely zökkenőmentesen párosítható egy Android 4.3+ okostelefonnal, így releváns és hasznos információkat tud nyújtani akkor, amikor azokra a leginkább szükség van, emellett személyi wellness-asszisztensként is szolgál. Az ASUS ZenWatch személyre szabási lehetőségei szinte végtelenek: a gazdája sokféle órafelület és szíj között válogatva alkothatja meg saját tökéletes óráját.

A tajvani gyártó szeretné, ha új kütyüjére minél több látványos és ízléses felület legyen elérhető, ezért útjára indította a Face the Future tervezői pályázatot, aminek keretében jobbnál jobb arculattervekkel rukkolhatnak elő a jelentkezők, akik közül a legügyesebbek egy-egy ZenWatch boldog tulajdonosaivá válhatnak.

 

 

A Face the Future pályamunkák értékelését az ASUS Design Center, az ASUS díjnyertes, multidiszciplináris tervezői csapata fogja végezni. Az ASUS Design Center zsűrije a következő kategóriákban választja majd ki a legjobbnak tartott terveket: Gold Medal (aranyérmes), Best in Beauty (szépségdíjas), Best in Creativity (legkreatívabb), Best Practical Design (legjobb praktikus terv), Best Student Design Award (legjobb hallgatói terv), Fan Favorite (rajongói kedvenc). A győztesek között összesen hat ASUS ZenWatch eszközt osztanak ki. Minden résztvevő esélyt kap arra, hogy a terve bekerüljön az ASUS ZenWatch normál órafelületei közé, és egy, az eredményét elismerő ASUS oklevelet is kap.

A pályázatban való részvételhez a tervezők a Face the Future weboldalról tölthetik le a sablont. 2015. január 10. és február 10. között kell feltölteni a végleges terveket a webhelyre. Február 10-től a tervezők és a nagyközönség is megtekintheti az elkészült pályamunkákat, és Facebookon szavazhat a kedvenc terveire. A szavazók egy külön körben szintén esélyt kapnak a saját ASUS ZenWatch megnyerésére.

 

 

 

Vissza