popSlate – tok és kijelző egyben iPhone 6-hoz [Videó]

Czipperer Dia - 2015. január 12.

Egy speciális tokot mutattak be, kifejezetten az iPhone 6-hoz, mely a készülék védelme mellett egy másodlagos kijelzőt is biztosít a telefonnak.

 

A popSlate lehet, hogy sokak számára már nem olyan ismeretlen név a piacon. Az első, iPhone-hoz kifejlesztett tok 2012-ben debütált. Ám most, két évvel később a legújabb, iPhone 6-hoz optimalizált változat is bemutatkozott.

A popSlate azonban több egy átlagos toknál. Nemcsak a telefon védelmét szolgálja, hanem egy másodlagos, e-ink kijelzőt is biztosít az eszköznek. Ennek révén a felhasználók a kiválasztott képeket fekete-fehér árnyalatban megjeleníthetik a telefon hátoldalán. Ez különösen hasznos lehet – csak hogy egy példát említsünk – például a rendszeres utazóknak, akik rendelkeznek digitális beszállókártyával vagy digitális menetjeggyel (pl. vonat). Csak ki kell választani az adott képet, és utána végig kéznél lesz: nem kell külön bogarászni a telefonban.

Azonban ennél többet is kínál a megjelenítő. Itt jelenhetnek meg a különféle értesítések is, ami nemcsak praktikus lehet bizonyos helyzetekben, hanem a telefon aksiját is kíméli, hiszen nem a főkijelző energiáját szívja. De ugyanígy jeleníthetők meg receptek is, mely főzés közben szintén parktijus és energiatakrékos megoldés lehet.

Előnye még továbbá, hogy egy feltöltéssel akár egy hét rendelkezésre állást garantál. Az e-ink kijelzős tok 129 dollárba kerül, azonban csak az iPhone 6-hoz érhető el. Egyelőre nem tudni, a 6 Plushoz mikor érkezik hasonló megoldás.
 



 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza