Itthon az eMagnál kapható először a Karbonn Sparkle V Android One

Kütyü Magazin - 2014. december 18.

Mindössze néhány héttel az angliai bejelentés után hazánkba is megékezett a Karbonn legújabb mobilja. A Sparkle V Android One készülék Magyarországon az eMagnál vásárolható meg elsőként.

A Karbonn Mobiles 2014 elején csatlakozott az Android One programhoz, így a felhasználók az elsők között kapják meg a közvetlenül a Google által rendelkezésükre bocsátott rendszerfrissítéseket. A vállalat már meg is alkotta első ilyen taípusú készülékét, amely hazánkba is megérkezett az eMaghoz. 

Karbonn Sparkle V Android One

A kimagasló ár-érték arányú okostelefonok hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen akár fél- vagy harmadáron képesek megközelítőleg azonos teljesítményt nyújtani, mint a vezető világmárkák csúcsmodelljei. Az eMAG.hu kínálata 2014 júliusában bővült a Karbonn telefongyártó első okos készülékeivel, mostantól pedig már a legújabb modell is elérhető a hazai vásárlók számára.

A Karbonn Sparkle V 4,5 hüvelykes 480 x 854 pixel felbontású IPS LCD érintőkijelzővel, valamint két megapixeles előlapi, és öt megapixeles LED-es vakuval ellátott hátlapi kamerával rendelkezik. A modell négymagos 1,3 GHz-es MediaTek processzorral és 1GB RAM memóriával kapható, és 4 GB belső tárhelye akár egy 32 GB-os microSD kártyával is bővíthető. A készülék jelenleg Android Kit Kat 4.4.4 operációs rendszerrel fut, ám az Android One projektnek köszönhetően 2015 elején automatikusan frissülni fog 5.0 Lollipopra.

A kártyafüggetlen Karbonn Sparkle V okostelefon legújabb változata bruttó 38 900 forintért vásárolható meg az eMAG-hu oldalán 24 hónap garanciával és ingyenes házhozszállítással. A háztól-házig garancia erre a készülékre is ugyanúgy vonatkozik, amely a termék meghibásodása esetén az ingyenes javítást és szállítást is magában foglalja.

 

Kép: snapdeal.com

Vissza