Bárhonnan rendelhető a Meizu MX4 Pro

Farkas Norman - 2014. december 18.

Megjelent a kínai OppoMart kínálatában a Meizu 5,5 hüvelykes 2K kijelzővel és nyolcmagos Exynos processzorral szerelt csúcsmobilja, s ez számunkra azért is érdekes, mert a kereskedő szinte bárhova készségesen eljuttatja a megrendelt készüléket.

A Meizu nemrég mutatta be legújabb nagyágyúját az MX4 Pro képében. Az Android 4.4 KitKat rendszerre alapuló Flyme 4.0 OS-t futtató készülékre igen sokan felfigyeltek világszerte, amit remek hardveres felszereltségének és kiemelkedő fotós képességeinek is köszönhet.

Jó hír a Kínától messze élő rajongóknak, hogy már lehetőségük van megrendelni a készüléket, ugyanis bekerült az OppoMart kínálatába és a kereskedő nemzetközi szinten gondoskodik a szállításról, így például Magyarországról is vásárolhatunk MX4 Prót.

 

 

A készülék 16 és 32GB tárhellyel, 549, illetve 599 dolláros árcédulával érhető el a boltban, s bár fehér és arany árnyalatú változatok is léteznek, egyelőre csak szürke kiadásban van raktáron.

Egy kis emlékeztető, ha épp nem sikerül felidézni az MX4 Pro tudástárát és lusta vagy elolvasni ezt a cikket: A telefon előlapján egy 5,5 hüvelykes, 2560 x 1536 pixel felbontású IPS kijelző terül el, hátlapján pedig egy 20,7 megapixeles Sony kamera található – természetesen LED villanó társaságában. A Cat. 4 LTEmodemet, valamint WiFi, Bluetooth és GPS (+GLONASS) modulokat is tartalmazó kütyü működését egy nyolcmagos Samsung Exynos 5430 processzora bízták a Meizu emberei, s emellé 3GB RAM-ot pakoltak.

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza