Korlátok nélkül netezhetnek karácsonykor a Telenor ügyfelei

Kütyü Magazin - 2014. december 17.

2014. december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

2014-ben már több mint egymillió előfizető használta aktívan a Telenor 150 Mbps elméleti letöltési sebességű Hipernet hálózatát, de a dinamikusan növekvő okostelefon ellátottság szerint ennél lényegesen szélesebb kör számára érhető el mára a Hipernet élmény.

A szupergyors mobilinternet hálózatnak köszönhetően az ünnepek alatt is tartalmas kapcsolat teremthető a távoli családtagokkal, barátokkal. Képekben, videókban vagy élő beszélgetésben azonnal megoszthatóak az ünnep legszebb pillanatai. A Hipernet 4G hálózaton egy zeneszám letöltése Deezeren akár 1-2 másodperc alatt megtörténik, zökkenőmentesen játszhatóak le jó minőségű online videók is. A MyTV-n keresztül könnyen elérhető a kibővült, 28 TV csatorna élő adása, és az ünnepi korlátlan internet elérés szabad utat ad egy közös maratoni sorozatnézésnek is a videótárban elérhető sorozatoknak és filmeknek köszönhetően. Karácsony napjaiban a webböngészés, levelezés és természetesen a közösségi média használatára is korlátlan lehetőséget biztosít a Hipernet.

 

 

A 3 napos, korlátok nélküli Hipernettel a Telenor meglévő felhasználóit szeretné megajándékozni, illetve a Hipernet világába újonnan belépők számára szeretne garantáltan gondtalan kipróbálási lehetőséget biztosítani. Az ajándék időszakban bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési adat-kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít, az adott hálózati feltételeknek – és az internetezéshez használt eszköz képességeinek – megfelelő maximális sebességgel.

A Hipernet eléréshez karácsonyi készülék ajánlat is dukál, így a Telenor karácsonyi akciójában számos készülék, meghatározott tarifával akár 20 Ft-os áron is megvásárolható, amihez a szabad Hipernet napokon túl 6 hónapon át megduplázott internet csomagot ad a szolgáltató.

A Telenor Facebook oldalán az akcióhoz kapcsolódó nyereményjáték várja a rajongókat, továbbá egy karácsonyi Deezer zeneválogatással szeretne boldog karácsonyt kívánni a szolgáltató.

 

 

 

[Kép: Telenor Facebook]

Vissza