Gionee W900 – Full HD kijelző kívül is, belül is

Farkas Norman - 2014. december 2.

A Gionee W900 néven érkező kagyló kialakítású készüléke kettő 4 hüvelykes Full HD megjelenítővel büszkélkedhet, melyek kiemelkedő, 550ppi-s képpontsűrűséggel bírnak. A nem mindennapi kijelzőpárost korrekt hardverekkel vették körül, így szinte garantált a mobil sikere.

A kínai hírközlési hatóság (TENAA) oldalán bukkant fel az alábbi fotó, amelyen a Gionee első kinyitható kialakítású készüléke látható. A kép mellett néhány a telefon felszereltségéről árulkodó adat is elérhetővé vált a hatóság jóvoltából.

A Samsung Galaxy Goldenhez hasonló formájú, Android 4.4 KitKat rendszer köré épülő Gionee W900-at vélhetően a felsőkategóriába szánja a kínai gyártó. Erre utal legalábbis a két 4 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású érintőkijelző jelenléte, melyek 550 képpontot képesek megjeleníteni hüvelykenként, azaz rendkívül éles és tiszta képpel kecsegtetnek. A vizuális orgazmust kínáló panelek mellé 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE modemet, valamint 2GB RAM-mal és 16GB bővíthető tárhellyel kiegészülő négymagos, 1,5GHz-es processzort pakoltak a Gionee emberei. A processzor pontos típusa nem ismert, de sokan egy Snapdragon 400 vagy Snapdragon 410 lapkát képzelnek a készülék motorházteteje alá. A telefon 172 grammot nyom a mérlegen, vastagsága pedig 14,8 milliméter csukott állapotban, ami nem is olyan vészes, ha figyelembe vesszük, hogy ekkor két Full HD kijelző, egy számlap és egy 2050mAh kapacitású akkumulátor is egymás fölé kerül.

 

 

A Gionee W900 megjelenésének pontos dátuma és várható ára egyelőre ismeretlen. Gyanúnk szerint a készülék első körben csak Kínában lesz elérhető, később pedig az ahhoz közeli régiókban is be lehet majd szerezni. Arra csekély az esély, hogy a nyugati országokba hivatalos keretek között el fog jutni a telefon, de ha lesz valami fejlemény az ügyben, jelezzük.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza